Povezane vesti
Izložba Siniše Stamenkovića „Moj svet“ od 10. do 15. novembra
Naissus info 10.11.2025
Na izložbi će biti predstavljeno 20 slika u tehnici tempera na platnu, a gostujući slikar biće Sonja Stamenković. U svojoj prvoj Povjesnici, slikar Milić od Mačve navodi da „Siniša Stamenković slika lazurno i nadrealno u kompozicijama sa portretima… »
Niški kulturni centar najavljuje izložbu: „Moj svet“ u Oficirskom Domu
Gradski portal 018 10.11.2025
Niški kulturni centar poziva publiku na otvaranje izložbe slikara Siniše Stamenkovića, pod nazivom „Moj svet“, koje će se održati večeras, 10. novembra 2025. godine, u Galeriji Oficirskog doma, sa početkom u 19 časova. Stamenković će ovom prilikom… »
Vesti dana »
Kvar na sistemu "Rzav" još nije otklonjen, Čačak nema ni tehničku vodu; Crveni krst dopremio 16.200 litara flaširane vode
RTV pre 2 minutajoš 21 povezana
RK Partizan: „Vojvodina plasirala niz neistina nakon što su igrači i stručni štab odbili da se vrate na teren“
Danas pre 13 minutajoš 23 povezane
Nismo to očekivali! Evo šta nas čeka za samo par dana: RHMZ objavio prognozu za početak juna, iznenadiće vas!
Telegraf pre 37 minutajoš 20 povezanih
"Pa ćemo da vidimo šta dalje...“: Đoković otkrio, evo do kada će Troicki sigurno biti Novakov trener
Telegraf pre 42 minutajoš 25 povezanih
Američka vojska izvela nove napade na Iran, uzvraćeno napadom na bazu SAD u Kuvajtu
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih