Povezane vesti

Medvedica napala i teško ranila lovca iz Bosne! "Kao puma se bacila na mene, sreća da mi je puška bila puna, nisam smeo da…

Medvedica napala i teško ranila lovca iz Bosne! "Kao puma se bacila na mene, sreća da mi je puška bila puna, nisam smeo da…

Kurir pre 3 sata
Tokom lova na planini Konjuh u BiH, medvedicaje napala lovca Edina Vejzovića iz mesta Tareva. Napad se dogodio juče ujutro, a lovac je, uprkos povredama, uspeo da preživi, prenosi Kakanj-x. Vejzović se nalazio na takozvanoj "Borinoj stazi" kada je na… »
"Bacila se na mene kao puma, ovo mi je sačuvalo život": Lovac preživeo napad medvedice kod Kladnja

"Bacila se na mene kao puma, ovo mi je sačuvalo život": Lovac preživeo napad medvedice kod Kladnja

Mondo pre 5 sati
Neverovatna situacija dogodila se u nedelju, 9.novembra, na obroncima planine Konjuh, kada je lovac Edin Vejzović ugledao dva medveda i u borbi sa, kasnije će se ispostaviti medvedicom, jedva izvukao živu glavu. Kako piše u Fejsbuk objavi IKP Kladanj… »
"Samo sam video ogromnu zver na meni koja me svojim noktima hvata za glavu" Dramatična ispovest lovca iz BiH koji je preživeo…

"Samo sam video ogromnu zver na meni koja me svojim noktima hvata za glavu" Dramatična ispovest lovca iz BiH koji je preživeo…

Alo pre 5 sati
Lovac iz Tareva u BiH Edin Vejzović napadnut je juče ujutru od strane medveda. Sve se dogodilo na obroncima planine Konjuh, na lokalitetu Mramor, planinarskoj stazi “Borinoj stazi”, navodi se na Fejsbuk stranici IKP Kladanj. Vejzović je ispričao da je… »

Vesti dana »