Povezane vesti

Udruženje "Moja Srbija" predlaže da se sledeće godine odobri 250.000 vaučera za odmor

Udruženje "Moja Srbija" predlaže da se sledeće godine odobri 250.000 vaučera za odmor

RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je danas ministra turizma Huseina Memića da promeni odluku o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu za 2026. godinu i da se odobre sredstva za… »
Da li će država da odobri 250.000 vaučera za odmor u Srbiji? Pozvali ministra da promeni odluku

Da li će država da odobri 250.000 vaučera za odmor u Srbiji? Pozvali ministra da promeni odluku

Blic pre 8 sati
Udruženje Moja Srbija pozvalo je danas ministra turizma Huseina Memića da promeni odluku o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu za 2026. godinu i da se odobre sredstva za najmanje 250.000… »
Besplatni vaučeri za odmor za 250.000 građana Srbije? Traži se izmena budžeta i digitalizacija podele vaučera

Besplatni vaučeri za odmor za 250.000 građana Srbije? Traži se izmena budžeta i digitalizacija podele vaučera

Dnevnik pre 9 sati
Udruženje „Moja Srbija“ uputilo je zvaničan poziv ministru turizma i omladine Huseinu Memiću da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji. U predlogu budžeta za 2026. godinu predviđeno je 300 miliona dinara, što… »
Besplatni vaučeri za odmor za 250.000 građana od 2026. godine?

Besplatni vaučeri za odmor za 250.000 građana od 2026. godine?

Kamatica pre 10 sati
Foto: Canva Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije za 2026. godinu, kojim je za te… »
Traži se veći broj turističkih vaučera, budžet predvideo samo 30.000

Traži se veći broj turističkih vaučera, budžet predvideo samo 30.000

Bujanovačke pre 12 sati
Bujanovac, 10. novembar 2025. – Potražnja za turističkim vaučerima u Bujanovcu je svake godine velika, i veća je od raspoložive ponude, a slično je u drugim mestima. Udruženje “Moja Srbija” pozvalo je ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni… »
Udruženje Moja Srbija traži 250.000 vaučera za subvencionisani odmor, umesto planiranih 30.000

Udruženje Moja Srbija traži 250.000 vaučera za subvencionisani odmor, umesto planiranih 30.000

Nova ekonomija pre 13 sati
Udruženje „Moja Srbija“ pozvalo je danas ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije za 2026. godinu, kojim je za te namene… »
Udruženje "Moja Srbija": Umesto 30.000 vaučera za odmor u Srbiji - da se obezbedi 250.000

Udruženje "Moja Srbija": Umesto 30.000 vaučera za odmor u Srbiji - da se obezbedi 250.000

Radio 021 pre 13 sati
Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije za 2026. Tim predlogom je predviđeno 300 miliona… »

Novi magazin pre 13 sati
Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je danas ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije za 2026. godinu, kojim je za te namene… »

N1 Info pre 13 sati
Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je danas ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije za 2026. godinu, kojim je za te namene… »
Udruženje Moja Srbija umesto planiranih 30.000 traži 250.000 vaučera za subvencionisani odmor

Udruženje Moja Srbija umesto planiranih 30.000 traži 250.000 vaučera za subvencionisani odmor

Ekapija pre 13 sati
Ilustracija (Foto: Rocksweeper/shutterstock.com) Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije… »

Vesti dana »