Povezane vesti
Udruženje "Moja Srbija" predlaže da se sledeće godine odobri 250.000 vaučera za odmor
RTV pre 8 sati
BEOGRAD - Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je danas ministra turizma Huseina Memića da promeni odluku o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu za 2026. godinu i da se odobre sredstva za… »
Da li će država da odobri 250.000 vaučera za odmor u Srbiji? Pozvali ministra da promeni odluku
Blic pre 8 sati
Udruženje Moja Srbija pozvalo je danas ministra turizma Huseina Memića da promeni odluku o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu za 2026. godinu i da se odobre sredstva za najmanje 250.000… »
Besplatni vaučeri za odmor za 250.000 građana Srbije? Traži se izmena budžeta i digitalizacija podele vaučera
Dnevnik pre 9 sati
Udruženje „Moja Srbija“ uputilo je zvaničan poziv ministru turizma i omladine Huseinu Memiću da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji. U predlogu budžeta za 2026. godinu predviđeno je 300 miliona dinara, što… »
Besplatni vaučeri za odmor za 250.000 građana od 2026. godine?
Kamatica pre 10 sati
Foto: Canva Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije za 2026. godinu, kojim je za te… »
Traži se veći broj turističkih vaučera, budžet predvideo samo 30.000
Bujanovačke pre 12 sati
Bujanovac, 10. novembar 2025. – Potražnja za turističkim vaučerima u Bujanovcu je svake godine velika, i veća je od raspoložive ponude, a slično je u drugim mestima. Udruženje “Moja Srbija” pozvalo je ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni… »
Udruženje Moja Srbija traži 250.000 vaučera za subvencionisani odmor, umesto planiranih 30.000
Nova ekonomija pre 13 sati
Udruženje „Moja Srbija“ pozvalo je danas ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije za 2026. godinu, kojim je za te namene… »
Udruženje "Moja Srbija": Umesto 30.000 vaučera za odmor u Srbiji - da se obezbedi 250.000
Radio 021 pre 13 sati
Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije za 2026. Tim predlogom je predviđeno 300 miliona… »
Udruženje Moja Srbija traži 250.000 vaučera za subvencionisani odmor, umesto planiranih 30.000
Novi magazin pre 13 sati
Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je danas ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije za 2026. godinu, kojim je za te namene… »
N1 Info pre 13 sati
Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je danas ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije za 2026. godinu, kojim je za te namene… »
Udruženje Moja Srbija umesto planiranih 30.000 traži 250.000 vaučera za subvencionisani odmor
Ekapija pre 13 sati
Ilustracija (Foto: Rocksweeper/shutterstock.com) Udruženje "Moja Srbija" pozvalo je ministra turizma i omladine Huseina Memića da izmeni odluke o izdvajanju sredstava za vaučere za subvencionisani odmor u Srbiji, u okviru Predloga zakona o budžetu Srbije… »
Vesti dana »
Garda Vojske Srbije izvršila počasnu artiljerijsku paljbu povodom Dana primirja
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Đurić: Proces izbora kandidata za Savet REM-a bio transparentan i inkluzivan
Telegraf pre 34 minutajoš 1 povezana
Kada će sarajevski ćevap dobiti EU oznaku zaštićenog geografskog porekla
Biznis u regionu pre 19 minuta