Povezane vesti
(VIDEO) Francuska postaje "medicinska pustinja": Rešenje - pacijenta u kontejner, a lekara na ekran
N1 Info 10.11.2025
Oko 90 odsto Francuske je „medicinska pustinja“ – u blizini nema dovoljno lekara. Neki misle da je deo rešenja u „medicinskim kontejnerima“ gde se pacijent sam pregleda, a lekar je tu putem kamere. Spolja izgleda kao običan kontejner, a iznutra kao… »
Kad se pregledaš sam, a leker te gleda preko kamere
Vreme 10.11.2025
U mestima sa retkim lekarima, pacijenti u Francuskoj koriste „medicinske kontejnere“ za samopregled pod nadzorom lekara putem video-poziva, čime se pokušava ublažiti problem „medicinskih pustinja“. Oko 90 odsto Francuske je „medicinska pustinja“ – u… »
Lekar na ekranu… u kontejneru
Dojče vele 10.11.2025
Oko 90 odsto Francuske je „medicinska pustinja“ – u blizini nema dovoljno lekara. Neki misle da je deo rešenja u „medicinskim kontejnerima“ gde se pacijent sam pregleda, a lekar je tu putem kamere. Spolja izgleda kao običan kontejner, a iznutra kao… »
Vesti dana »
Zelenski: SAD nude bezbednosne garancije Ukrajini, ako prepustimo ceo Donbas Rusiji
N1 Info pre 30 minutajoš 47 povezanih
Iran odbio Trampov mirovni plan, Amerika šalje kopnene trupe na Bliski Istok
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Trijagonal ''Andrija Delibašić'' - Partizan pobedio na penale, Dušan Jovanović mogao da se proslavi!
Sportske.net pre 40 minutajoš 38 povezanih
Predstavnici gluvih i nagluvih u petak će izneti svoje zahteve premijeru Macutu
Danas pre 7 satijoš 16 povezanih
Vremenska prognoza Srbije i regiona: Promenljivo vreme, obilne padavine, zahlađenje i snežne nepogode
Naslovi.ai pre 1 satjoš 45 povezanih