Povezane vesti
(VIDEO) Francuska postaje "medicinska pustinja": Rešenje - pacijenta u kontejner, a lekara na ekran
N1 Info pre 22 dana
Oko 90 odsto Francuske je „medicinska pustinja“ – u blizini nema dovoljno lekara. Neki misle da je deo rešenja u „medicinskim kontejnerima“ gde se pacijent sam pregleda, a lekar je tu putem kamere. Spolja izgleda kao običan kontejner, a iznutra kao… »
Kad se pregledaš sam, a leker te gleda preko kamere
Vreme pre 22 dana
U mestima sa retkim lekarima, pacijenti u Francuskoj koriste „medicinske kontejnere“ za samopregled pod nadzorom lekara putem video-poziva, čime se pokušava ublažiti problem „medicinskih pustinja“. Oko 90 odsto Francuske je „medicinska pustinja“ – u… »
Lekar na ekranu… u kontejneru
Dojče vele pre 23 dana
Oko 90 odsto Francuske je „medicinska pustinja“ – u blizini nema dovoljno lekara. Neki misle da je deo rešenja u „medicinskim kontejnerima“ gde se pacijent sam pregleda, a lekar je tu putem kamere. Spolja izgleda kao običan kontejner, a iznutra kao… »
Vesti dana »
TOK navodi da za danas nije bilo zakazano saslušanje Selakovića, on tvrdi da će doći na novi datum
Beta pre 1 satjoš 38 povezanih
"Putin lično odlučuje o subini NIS-a" Kokotović upozorava: Srbija mora da preuzme rizik i zaštiti svoje tržište
Kurir pre 13 minutajoš 26 povezanih
Skupština usvojila budžet Srbije za 2026. godinu, prihvaćen i amandman o NIS-u
Slobodna Evropa pre 18 minutajoš 37 povezanih
Aerozagađenje uzrok 11.000 smrtnih slučajeva godišnje, Jovanović poručuje: Izvor znamo, mere se ne sprovode više od 13 godina
N1 Info pre 2 satajoš 2 povezane