Povezane vesti
(VIDEO) Francuska postaje "medicinska pustinja": Rešenje - pacijenta u kontejner, a lekara na ekran
N1 Info 10.11.2025
Oko 90 odsto Francuske je „medicinska pustinja“ – u blizini nema dovoljno lekara. Neki misle da je deo rešenja u „medicinskim kontejnerima“ gde se pacijent sam pregleda, a lekar je tu putem kamere. Spolja izgleda kao običan kontejner, a iznutra kao… »
Kad se pregledaš sam, a leker te gleda preko kamere
Vreme 10.11.2025
U mestima sa retkim lekarima, pacijenti u Francuskoj koriste „medicinske kontejnere“ za samopregled pod nadzorom lekara putem video-poziva, čime se pokušava ublažiti problem „medicinskih pustinja“. Oko 90 odsto Francuske je „medicinska pustinja“ – u… »
Lekar na ekranu… u kontejneru
Dojče vele 10.11.2025
Oko 90 odsto Francuske je „medicinska pustinja“ – u blizini nema dovoljno lekara. Neki misle da je deo rešenja u „medicinskim kontejnerima“ gde se pacijent sam pregleda, a lekar je tu putem kamere. Spolja izgleda kao običan kontejner, a iznutra kao… »
Vesti dana »
(Video) Remi Egipta i Irana "Faraone" odveo na drugo mesto: Epska nesreća Irana, čekaju rasplet
Dnevnik pre 10 minutajoš 44 povezane
"Ajde već jednom": "Ludak" zauralo na voditeljku posle eliminacije sa Mundijala, pa na konferenciji vređao samog sebe
Nova pre 15 minutajoš 33 povezane
Deonica auto-puta od Preljine do Adrana otvorena za saobraćaj: Putarina se neće naplaćivati do kraja juna
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 18 povezanih
Sjedinjene Države gađale Iran posle napada na brod u Ormuskom moreuzu
Južne vesti pre 5 minutajoš 20 povezanih