Povezane vesti
Ostavke u BBC-ju: Seizmička promena koja ukazuje na raskol u vrhu kuće
BBC News 10.11.2025
Možda postoji više toga u vezi sa ostavkama nego što se na prvi pogled čini, piše urednica za kulturu i medije BBC-ja. Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni… »
Danas 10.11.2025
Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni trenutak u istoriji BBC-ja. Njegova važnost se ne može umanjiti. Na prvi pogled, ostavka Tima Dejvija ima nekog smisla. Već… »
Južne vesti 10.11.2025
REUTERS/Jack Taylor Zgrada BBC-ja u Londonu Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni trenutak u istoriji BBC-ja. Njegova važnost se ne može umanjiti. Na prvi… »
Radio 021 10.11.2025
Možda postoji više toga u vezi sa ostavkama nego što se na prvi pogled čini, piše urednica za kulturu i medije BBC-ja. REUTERS/Jack Taylor Zgrada BBC-ja u Londonu Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku… »
NIN 10.11.2025
Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni trenutak u istoriji BBC-ja. Njegova važnost se ne može umanjiti. Na prvi pogled, ostavka Tima Dejvija ima nekog smisla. Već… »
Vesti dana »
(BLOG) Danas sahrana Ratka Mladića, ispred crkve gde je izložen kovčeg građani čekaju u redu
N1 Info pre 12 minutajoš 25 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Jutro sveže, potom sunčano, do 32 stepena
Beta pre 53 minutajoš 25 povezanih
Hitna pomoć: Dve saobaćajne nezgode u Beogradu tokom noći, bez teže povređenih
Beta pre 43 minutajoš 22 povezane
Mali: Od ponoći 83.000 prijava za novčanu naknadu od 6.000 dinara, isplata od 22. septembra
RTV pre 23 minutajoš 21 povezana
Nemačka ekstremno desničarska AfD ostvarila ubedljivu pobedu na regionalnim izborima
N1 Info pre 1 satjoš 17 povezanih