Povezane vesti
Ostavke u BBC-ju: Seizmička promena koja ukazuje na raskol u vrhu kuće
BBC News pre 23 dana
Možda postoji više toga u vezi sa ostavkama nego što se na prvi pogled čini, piše urednica za kulturu i medije BBC-ja. Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni… »
Danas pre 23 dana
Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni trenutak u istoriji BBC-ja. Njegova važnost se ne može umanjiti. Na prvi pogled, ostavka Tima Dejvija ima nekog smisla. Već… »
Južne vesti pre 23 dana
REUTERS/Jack Taylor Zgrada BBC-ja u Londonu Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni trenutak u istoriji BBC-ja. Njegova važnost se ne može umanjiti. Na prvi… »
Radio 021 pre 23 dana
Možda postoji više toga u vezi sa ostavkama nego što se na prvi pogled čini, piše urednica za kulturu i medije BBC-ja. REUTERS/Jack Taylor Zgrada BBC-ja u Londonu Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku… »
NIN pre 23 dana
Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni trenutak u istoriji BBC-ja. Njegova važnost se ne može umanjiti. Na prvi pogled, ostavka Tima Dejvija ima nekog smisla. Već… »
Vesti dana »
Kako izbeći rizik od sekundarnih sankcija SAD: Šta one znače i kakve bi bile posledice poslovanja sa NIS-om
Euronews pre 30 minutajoš 54 povezane
Usvojeni zakoni o nafti, gasu i o obaveznim rezervama derivata nafte i prirodnog gasa
Ekapija pre 4 satijoš 54 povezane
Još jedan superligaš manje u Kupu - Zemun izbacio Spartak posle penala
RTS pre 0 minutajoš 39 povezanih