Povezane vesti

Ostavke u BBC-ju: Seizmička promena koja ukazuje na raskol u vrhu kuće

BBC News pre 23 dana
Možda postoji više toga u vezi sa ostavkama nego što se na prvi pogled čini, piše urednica za kulturu i medije BBC-ja. Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni… »

Danas pre 23 dana
Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni trenutak u istoriji BBC-ja. Njegova važnost se ne može umanjiti. Na prvi pogled, ostavka Tima Dejvija ima nekog smisla. Već… »

Južne vesti pre 23 dana
REUTERS/Jack Taylor Zgrada BBC-ja u Londonu Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni trenutak u istoriji BBC-ja. Njegova važnost se ne može umanjiti. Na prvi… »

Radio 021 pre 23 dana
Možda postoji više toga u vezi sa ostavkama nego što se na prvi pogled čini, piše urednica za kulturu i medije BBC-ja. REUTERS/Jack Taylor Zgrada BBC-ja u Londonu Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku… »

NIN pre 23 dana
Ovo je seizmički potres. Izgubiti istovremeno i generalnog direktora i izvršnu direktorku BBC Njuza je nečuveno. To je jedinstveni trenutak u istoriji BBC-ja. Njegova važnost se ne može umanjiti. Na prvi pogled, ostavka Tima Dejvija ima nekog smisla. Već… »

Vesti dana »