Povezane vesti
"Ovlastio sam ministra da smeni upravu" Fico nakon sudara vozova u Slovačkoj: LJudski faktor kriv za železničku nesreću
Večernje novosti pre 26 dana
SLOVAČKI premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. Foto: Tanjug/Jadranka Ilić On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje… »
"Ovlastio sam ministra da smeni upravu": Fico otkrio da je ljudski faktor kriv za železničku nesreću
Mondo pre 26 dana
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje, rekao da je ovlastio je… »
Fico: Ljudski faktor kriv za železničku nesreću, ovlastio sam ministra da smeni upravu
RTV pre 26 dana
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje, rekao da je… »
Fico: Ljudski faktor kriv za železničku nesreću, ovlastio sam ministra da smeni upravu
Euronews pre 26 dana
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje, rekao da je ovlastio je… »
Vesti dana »
Vozila potpuno uništena, više povređenih, stvari rasute po putu: udes na zaobilaznom putu kod Banje Koviljače (foto)
Dnevnik pre 28 minutajoš 31 povezana
Nema povećane radijacije u Srbiji zbog oštećenja zaštitne strukture Černobila
Rešetka pre 2 satajoš 36 povezanih
Rusija pokrenula veliki vazdušni napad usred pregovora između SAD i Ukrajine o mirovnom planu
BBC News pre 2 satajoš 28 povezanih