Povezane vesti

"Ovlastio sam ministra da smeni upravu" Fico nakon sudara vozova u Slovačkoj: LJudski faktor kriv za železničku nesreću

"Ovlastio sam ministra da smeni upravu" Fico nakon sudara vozova u Slovačkoj: LJudski faktor kriv za železničku nesreću

Večernje novosti pre 2 sata
SLOVAČKI premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. Foto: Tanjug/Jadranka Ilić On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje… »
"Ovlastio sam ministra da smeni upravu": Fico otkrio da je ljudski faktor kriv za železničku nesreću

"Ovlastio sam ministra da smeni upravu": Fico otkrio da je ljudski faktor kriv za železničku nesreću

Mondo pre 4 sati
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje, rekao da je ovlastio je… »
Fico: Ljudski faktor kriv za železničku nesreću, ovlastio sam ministra da smeni upravu

Fico: Ljudski faktor kriv za železničku nesreću, ovlastio sam ministra da smeni upravu

RTV pre 5 sati
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje, rekao da je… »

Euronews pre 4 sati
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje, rekao da je ovlastio je… »

Vesti dana »