Повезане вести

"Овластио сам министра да смени управу" Фицо након судара возова у Словачкој: Људски фактор крив за железничку несрећу

"Овластио сам министра да смени управу" Фицо након судара возова у Словачкој: Људски фактор крив за железничку несрећу

Вечерње новости пре 27 дана
СЛОВАЧКИ премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је највероватније људска грешка крива за железничку несрећу, у којој је повређено најмање 79 осба. Фото: Тањуг/Јадранка Илић Он је на конференцији за новинаре, након ванредне… »
"Овластио сам министра да смени управу": Фицо открио да је људски фактор крив за железничку несрећу

"Овластио сам министра да смени управу": Фицо открио да је људски фактор крив за железничку несрећу

Мондо пре 27 дана
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је највероватније људска грешка крива за железничку несрећу, у којој је повређено најмање 79 осба. Он је на конференцији за новинаре, након ванредне седнице Владе те земље… »
Фицо: Људски фактор крив за железничку несрећу, овластио сам министра да смени управу

Фицо: Људски фактор крив за железничку несрећу, овластио сам министра да смени управу

РТВ пре 27 дана
БРАТИСЛАВА - Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је највероватније људска грешка крива за железничку несрећу, у којој је повређено најмање 79 осба. Он је на конференцији за новинаре, након ванредне седнице Владе… »

Еуроневс пре 27 дана
Словачки премијер Роберт Фицо изјавио је данас да је највероватније људска грешка крива за железничку несрећу, у којој је повређено најмање 79 осба. Он је на конференцији за новинаре, након ванредне седнице Владе те земље… »

Вести дана »