Povezane vesti
"Ovlastio sam ministra da smeni upravu" Fico nakon sudara vozova u Slovačkoj: LJudski faktor kriv za železničku nesreću
Večernje novosti 10.11.2025
SLOVAČKI premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. Foto: Tanjug/Jadranka Ilić On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje… »
"Ovlastio sam ministra da smeni upravu": Fico otkrio da je ljudski faktor kriv za železničku nesreću
Mondo 10.11.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje, rekao da je ovlastio je… »
Fico: Ljudski faktor kriv za železničku nesreću, ovlastio sam ministra da smeni upravu
RTV 10.11.2025
BRATISLAVA - Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje, rekao da je… »
Fico: Ljudski faktor kriv za železničku nesreću, ovlastio sam ministra da smeni upravu
Euronews 10.11.2025
Slovački premijer Robert Fico izjavio je danas da je najverovatnije ljudska greška kriva za železničku nesreću, u kojoj je povređeno najmanje 79 osba. On je na konferenciji za novinare, nakon vanredne sednice Vlade te zemlje, rekao da je ovlastio je… »
Vesti dana »
Argentina se jedva provukla protiv Zelenortskih ostrva, a šta će biti večeras? Može li Egipat da priredi senzaciju? Evo ko prenosi ovu utakmicu!
Kurir pre 4 minutajoš 8 povezanih
Španci prošli u četvrtfinale u nadoknadi vremena: Ronaldo neslavno završio učešća na Mundijalima
Danas pre 3 satajoš 8 povezanih
Belgijanci prete ukoliko zaigra Balogun: „Ukoliko se njegovo ime nađe u sudijskom zapisniku…“
Danas pre 4 satijoš 5 povezanih
Alimpijević blista zbog ubedljivog trijumfa: Evo šta je rekao o blistavoj partiji Jokića!
Večernje novosti pre 2 satajoš 4 povezane