Povezane vesti

Zuković: Sve manja podrška, uprkos velikim uspesima

Sandžak haber pre 1 dan
Zuković: Sve manja podrška, uprkos velikim uspesima Selektor atletičara Srbije Edin Zuković rekao je da reprezentacija ima sve manju podršku države, uprskos velikim uspesima u prethodnom periodu. “Očekuje nas Prvenstvo Evrope u krosu, a ja sam zabrinut… »
Teški dani za srpsku atletiku, selektor Zuković: "Sve je manje novca, strahujemo za opstanak"

Teški dani za srpsku atletiku, selektor Zuković: "Sve je manje novca, strahujemo za opstanak"

Sportske.net pre 1 sat
Selektor atletičara Srbije Edin Zuković rekao je danas da reprezentacija ima sve manju podršku države, uprskos velikim uspesima u prethodnom periodu. "Očekuje nas Prvenstvo Evrope u krosu, a ja sam zabrinut hoće li biti uslova za završne pripreme i… »
Selektora Srbije brinu finansije

Selektora Srbije brinu finansije

Sportski žurnal pre 11 sati
Edin Zuković otkrio da je novčana situacija u SAS prilično teška. Selektor atletičara Srbije Edin Zuković rekao je danas da reprezentacija ima sve manju podršku, uprskos velikim uspesima u prethodnom periodu. - Očekuje nas Prvenstvo Evrope u krosu, a ja… »
Zuković: Veliki uspesi, mala podrška države

Zuković: Veliki uspesi, mala podrška države

Radio sto plus pre 12 sati
“Očekuje nas Prvenstvo Evrope u krosu, a ja sam zabrinut hoće li biti uslova za završne pripreme i putovanje na kontinentalni šampionat zakazan za 14. decembar u Lagoi, u Portugalu. Prethodnog vikenda smo na krosu Balkana u rumunskoj Oredei osvojili… »
Selektor atletske reprezentacije Srbije: Imamo sve manju podršku države, uprkos velikim uspesima

Selektor atletske reprezentacije Srbije: Imamo sve manju podršku države, uprkos velikim uspesima

Nedeljnik pre 12 sati
Selektor atletičara Srbije Edin Zuković rekao je danas da reprezentacija ima sve manju podršku države, uprskos velikim uspesima u prethodnom periodu. „Očekuje nas Prvenstvo Evrope u krosu, a ja sam zabrinut hoće li biti uslova za završne pripreme i… »

RTV Novi Pazar pre 12 sati
Selektor atletičara Srbije Edin Zuković rekao je da reprezentacija ima sve manju podršku države, uprskos velikim uspesima u prethodnom periodu. “Očekuje nas Prvenstvo Evrope u krosu, a ja sam zabrinut hoće li biti uslova za završne pripreme i putovanje… »

Vesti dana »