Povezane vesti
Dijana i Milovan, saborci u tuzi: Nema pravde za decu „običnih ljudi“
Danas pre 24 dana
Danas sam došao da podržim srcem Dijanu, a vidim da ima i podršku, hvala bogu. Ja kad sam ušao u moju borbu, nisam imao nikoga izuzev moje porodice i čistog srca i obraza, kazao je Milovan Milivojević, otac Milomira, stradalog u nesreći u fabrici „Milan… »
Milovan Milivojević, otac poginulog mladića u „Namenskoj“, za Danas: „Vučić nije čiste savesti, svi moramo stati iza Dijane…
Danas pre 25 dana
Među mnogim građanima koji izlaze na ulicu i dolaze ispred zgrade Narodne skupštine da daju podršku Dijani Hrki koja štrajkuje glađu, juče se našao i Milovan Milivojević, čiji je sin poginuo u nesreći u fabrici „Milan Blagojević – Namenska“ u Lučanima… »
Vesti dana »
Vučić: Srbija neće imati problema sa gasom, očekujem potpisivanje ugovora o snabdevanju
Nedeljnik pre 40 minutajoš 42 povezane
Vučić: Selakovića ne gone zbog lopovluka, kriminala, korupcije, već zbog politike
Beta pre 35 minutajoš 43 povezane
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om i mogućem preuzimanju državnog udela
Naslovi.ai pre 2 satajoš 32 povezane
Ostoja posebno na udaru: Navijači besni na igrače Partizana, zvižduci i kletve odzvanjaju Arenom!
Hot sport pre 20 minutajoš 77 povezanih
Izraelu dozvoljeno učešće na Evroviziji: Ove četiri zemlje odustale od takmičenja
B92 pre 1 satjoš 25 povezanih