Povezane vesti
Dijana i Milovan, saborci u tuzi: Nema pravde za decu „običnih ljudi“
Danas 10.11.2025
Danas sam došao da podržim srcem Dijanu, a vidim da ima i podršku, hvala bogu. Ja kad sam ušao u moju borbu, nisam imao nikoga izuzev moje porodice i čistog srca i obraza, kazao je Milovan Milivojević, otac Milomira, stradalog u nesreći u fabrici „Milan… »
Milovan Milivojević, otac poginulog mladića u „Namenskoj“, za Danas: „Vučić nije čiste savesti, svi moramo stati iza Dijane…
Danas 09.11.2025
Među mnogim građanima koji izlaze na ulicu i dolaze ispred zgrade Narodne skupštine da daju podršku Dijani Hrki koja štrajkuje glađu, juče se našao i Milovan Milivojević, čiji je sin poginuo u nesreći u fabrici „Milan Blagojević – Namenska“ u Lučanima… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak: Oblačno posle vedrog jutra, od minus devet do šest
Serbian News Media pre 2 satajoš 25 povezanih
„Dijasporo, ovo je tvoja prilika“: Studenti u blokadi objavili kako građani Srbije mogu iz inostranstva dati svoj potpis za studente
Mašina pre 2 satajoš 46 povezanih
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 20 povezanih
SRCE: Raspustiti ceo REM, odgovornima za zloupotrebu zabraniti zapošljavanje u javnom sektoru
Beta pre 1 satjoš 28 povezanih