Povezane vesti
Odbijao da snimi jedan od najvećih hitova Frontmen Magla Benda šokirao priznanjem, pa najavio Sava Centar: "Kad sam čuo..."…
Alo pre 23 dana
Kada je čuo predlog za koncert u Sava Centar nije mu bilo svejedno. Frontmen Magla benda, Vladan Savić, održao je promociju albuma i tom prilikom najavio solistički koncert koji će se održati u Sava Centru. Za početak objasnio je zašto je sa svojim timom… »
Ekskluzivno za "novosti": Vladan Savić otkrio detalje o prvom solističkom koncertu "Magla" benda (video)
Večernje novosti pre 22 dana
"MAGLA" bend održao je promociju svoje tri nove pesme u akustičnoj verziji i tom prilikom najavio solistički koncert koji će se održati u Sava Centru, 6. februara, 2026. godine. Novosti Kako uspevaš da dopreš do srca svoje publike? Vladan: Emocijom. To… »
Magla bend oduševio, biće to spektakl: Istina je, Dragana i Nataša biće gošće na našem koncertu
Hello pre 22 dana
Magla bend najavio je prvi koncert u Sava centru 6. februara na promociji održanoj u jednom prestoničkom restoranu. Tom prilikom bend je izveo svoje nove tri pesme "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje drugove" u akustičnoj verziji, koje su napisali… »
Zamalo da odbije jedan od svojih najvećih hitova: Vladan Savić "Magla" bend iznenadio sve priznanjem posle mnogo godina (foto)…
"MAGLA" bend održao je promociju svoje tri nove pesme u akustičnoj verziji i tom prilikom najavio solistički koncert koji će se održati u Sava Centru, 6. februara, 2026. godine. Foto: Novosti - Nove tri pesme smo pripremili za naše obožavatelje, kao i… »
Ove dve zvezde će biti gošće magla bendu! Pripreme za spektakl već krenule: Novo i za nas same...
Kurir pre 22 dana
Magla bend će 6. februara 2026. godine održati svoj prvi solistički koncert, a na bini Sava centra će im se pridružiti Dragana Mirković i Nataša Bekvalac. Bend je okupio predstavnike medija na promociji tri nove pesme za koje su predstavljeni i spotovi… »
Magla bend najavio svoj prvi koncert: Dve velike zvezde će biti gošće, Vlada otkrio sve detalje
Mondo pre 22 dana
Poznati Magla bend najavio je prvi koncert u Sava centru 6. februara na promociji održanoj u jednom prestoničkom restoranu. Tom prilikom bend je izveo svoje nove tri pesme "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje drugove" u akustičnoj verziji, koje su… »
Ispunio mu se san koji nije smeo naglas da sanja Magla bend pravi prvi koncert, predstavljene i tri nove pesme (video)
Alo pre 22 dana
Predstavljene su tri pesme i spotovi. Danas se u jednom prestoničkom restoranu održava promocija Magla benda. Predstavljene su tri pesme i spotovi "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje drugove" u akustičnoj verziji, koje su napisali Albino i Ajzi, u… »
Dragana i Nataša su naše gošće: Vladan "Magla" bend oktkrio da će im se one pridužiti na sceni i zašto je bio protiv svog…
"MAGLA" bend će 6. februara 2026. godine održati svoj prvi solistički koncert u Plavoj dvorani Sava centra. Foto: Novosti Bend je danas objavio tri nove pesme u aktustik veziji za koje su predstavljeni i spotovi, a zvanično su objavili i da su karte za… »
Vlada nam otkrio kome će poslati "Samo se noćas pojavi" pred koncert u sc: Pevaču je jedino bitno da je ona tu
Mondo pre 22 dana
"Magla bend" i njihov frontmen Vladan Savić, predstavili su tri nove pesme i spotove "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje drugove" u akustičnoj verziji, koje su napisali Albino i Ajzi, u video produkciji 3PM, i ujedno su najavili svoj prvi koncert u… »
"Magla" bend pravi prvi veliki solistički koncert: Vladan Savić sve otkrio - "San koji nisam smeo naglas da sanjam" (foto)
"MAGLA" bend predstavio je tri pesme u akustičnoj verziji, ujedno i najavio prvi veliki solistički koncert u Sava centru 3. februara sledeće 2026. godine. Foto: Novosti Predstavljene su tri pesme i spotovi "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje drugove"… »
Vladan iz Magla benda odbijao da snimi hit koji im je doneo mnogo para: "Bio sam veoma mlada..."
Telegraf pre 22 dana
Magla bend danas je okupio predstavnike medija na promociji tri nove pesme, za koje su predstavljeni i spotovi i zvanično objavio da su karte za njihov solistički koncert puštene u prodaju. U pitanju su numere "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje… »
San koji nije smeo naglas da sanja! Magla bend pravi prvi koncert: Pevač Vladan sve otkrio
Kurir pre 22 dana
Hladan kišni jesenji ponedeljak nije sprečio medije da prisustvuju promociji Magla benda. Zvanično je objavljeno da su puštene karte za prvi solistički koncert u Sava centru 6. februara! Predstavljene su tri pesme i spotovi "Čini mi se", "Pozdravi je" i… »
"Nisam hteo da me zovu Vlada Magla": Savić tek sad otkrio da nije želeo da bude pevač u bendu, dao sebi 5 godina
Mondo pre 22 dana
Jedna od najpopularnijih grupa na domaćoj sceni, Magla bend, organizovao je promociju na kojoj je predstavio tri nove pesme i spotovi "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje drugove" u akustičnoj verziji, koje su napisali Albino i Ajzi, u video produkciji… »
Vesti dana »
"Putin lično odlučuje o subini NIS-a" Kokotović upozorava: Srbija mora da preuzme rizik i zaštiti svoje tržište
Kurir pre 14 minutajoš 21 povezana
Prva reakcija države nakon novosti o NIS-u: Usvojen zakon o obaveznim rezervama nafte i gasa
Kurir pre 5 minutajoš 33 povezane
U Nišu sinoć zagađenje vazduha 40 puta iznad dozvoljenog nivoa
Naissus info pre 3 satajoš 2 povezane