Povezane vesti
Zamalo da odbije jedan od svojih najvećih hitova: Vladan Savić "Magla" bend iznenadio sve priznanjem posle mnogo godina (foto)…
Večernje novosti pre 1 sat
"MAGLA" bend održao je promociju svoje tri nove pesme u akustičnoj verziji i tom prilikom najavio solistički koncert koji će se održati u Sava Centru, 6. februara, 2026. godine. Foto: Novosti - Nove tri pesme smo pripremili za naše obožavatelje, kao i… »
Ove dve zvezde će biti gošće magla bendu! Pripreme za spektakl već krenule: Novo i za nas same...
Kurir pre 3 sata
Magla bend će 6. februara 2026. godine održati svoj prvi solistički koncert, a na bini Sava centra će im se pridružiti Dragana Mirković i Nataša Bekvalac. Bend je okupio predstavnike medija na promociji tri nove pesme za koje su predstavljeni i spotovi… »
Magla bend najavio svoj prvi koncert: Dve velike zvezde će biti gošće, Vlada otkrio sve detalje
Mondo pre 2 sata
Poznati Magla bend najavio je prvi koncert u Sava centru 6. februara na promociji održanoj u jednom prestoničkom restoranu. Tom prilikom bend je izveo svoje nove tri pesme "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje drugove" u akustičnoj verziji, koje su… »
Ispunio mu se san koji nije smeo naglas da sanja Magla bend pravi prvi koncert, predstavljene i tri nove pesme (video)
Alo pre 3 sata
Predstavljene su tri pesme i spotovi. Danas se u jednom prestoničkom restoranu održava promocija Magla benda. Predstavljene su tri pesme i spotovi "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje drugove" u akustičnoj verziji, koje su napisali Albino i Ajzi, u… »
Odbijao da snimi jedan od najvećih hitova Frontmen Magla Benda šokirao priznanjem, pa najavio Sava Centar: "Kad sam čuo..."…
Alo pre 2 sata
Kada je čuo predlog za Sava Centar nije mu bilo svejedno. Frontmen Magla benda, Vladan Savić, održao je promociju albuma i tom prilikom najavio solistički koncert koji će se održati u Sava Centru. Za početak objasnio je zašto je sa svojim timom okupio… »
Dragana i Nataša su naše gošće: Vladan "Magla" bend oktkrio da će im se one pridužiti na sceni i zašto je bio protiv svog…
Večernje novosti pre 2 sata
"MAGLA" bend će 6. februara 2026. godine održati svoj prvi solistički koncert u Plavoj dvorani Sava centra. Foto: Novosti Bend je danas objavio tri nove pesme u aktustik veziji za koje su predstavljeni i spotovi, a zvanično su objavili i da su karte za… »
Vlada nam otkrio kome će poslati "Samo se noćas pojavi" pred koncert u sc: Pevaču je jedino bitno da je ona tu
Mondo pre 4 sati
"Magla bend" i njihov frontmen Vladan Savić, predstavili su tri nove pesme i spotove "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje drugove" u akustičnoj verziji, koje su napisali Albino i Ajzi, u video produkciji 3PM, i ujedno su najavili svoj prvi koncert u… »
"Magla" bend pravi prvi veliki solistički koncert: Vladan Savić sve otkrio - "San koji nisam smeo naglas da sanjam" (foto)
Večernje novosti pre 3 sata
"MAGLA" bend predstavio je tri pesme u akustičnoj verziji, ujedno i najavio prvi veliki solistički koncert u Sava centru 3. februara sledeće 2026. godine. Foto: Novosti Predstavljene su tri pesme i spotovi "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje drugove"… »
Vladan iz Magla benda odbijao da snimi hit koji im je doneo mnogo para: "Bio sam veoma mlada..."
Telegraf pre 4 sati
Magla bend danas je okupio predstavnike medija na promociji tri nove pesme, za koje su predstavljeni i spotovi i zvanično objavio da su karte za njihov solistički koncert puštene u prodaju. U pitanju su numere "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje… »
San koji nije smeo naglas da sanja! Magla bend pravi prvi koncert: Pevač Vladan sve otkrio
Kurir pre 5 sati
Hladan kišni jesenji ponedeljak nije sprečio medije da prisustvuju promociji Magla benda. Zvanično je objavljeno da su puštene karte za prvi solistički koncert u Sava centru 6. februara! Predstavljene su tri pesme i spotovi "Čini mi se", "Pozdravi je" i… »
"Nisam hteo da me zovu Vlada Magla": Savić tek sad otkrio da nije želeo da bude pevač u bendu, dao sebi 5 godina
Mondo pre 5 sati
Jedna od najpopularnijih grupa na domaćoj sceni, Magla bend, organizovao je promociju na kojoj je predstavio tri nove pesme i spotovi "Čini mi se", "Pozdravi je" i "Za moje drugove" u akustičnoj verziji, koje su napisali Albino i Ajzi, u video produkciji… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Milomir Jaćimović započeo štrajk glađu kod Banovine
In medija pre 6 satijoš 25 povezanih
Dijana Hrka štrajkuje glađu deveti dan: Tvrdi da je jutros bačen topovski udar (blog)
Novi magazin pre 1 satjoš 81 povezana
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 12 povezanih
Filozofski fakultet u Nišu traži povlačenje odluke o osnivanju Fakulteta srpskih studija
Radio 021 pre 11 minutajoš 31 povezana