Povezane vesti
Pevač slomljen zbog smrti rajka šerifovića Od prijatelja se oprostio emotivnim rečima (foto)
Alo pre 24 dana
Rajko Šerifović rođen je u Kragujevcu, gde je živeo do poslednjeg dana. Bio je bubnjar i voleo je muziku. Otac Marije Šerifović, Rajko, preminuo je danas nakon kratke i teške bolesti. Tim povodom oglasio se i folk pevač Acko Nezirović, i putem svog… »
Potresla se užasno, ne znam kako će ćerka podneti Rajkov odlazak: Pevačica u suzama
Hello pre 23 dana
Smrt Rajka Šerifovića Vericu načisto slomila Otac Marije Šerifović i bivši suprug Verice Šerifović Rajko preminuo je danas u svom Kragujevcu posle kraće i teške bolesti. Do poslednjeg dana o ocu su brinuli Marija i njen brat Danijel Pavlović. - Moj otac… »
Tužna sudbina: Rajko Šerifović umro samo četiri dana pre najbitnijeg momenta u njegovom životu
Hello pre 23 dana
Otac Marije Šerifović Rajko preminuo je danas u Kliničkom centru u Kragujevcu gde je bio hospitalizovan usled teške bolesti sa kojom se borio poslednjih nekoliko meseci. Iako su lekari davali sve od sebe, leka nije bilo, a pevačica se maločas oglasila… »
Preminuo Rajko Šerifović, otac Marije Šerifović i poznati kragujevački muzičar
InfoKG pre 23 dana
Posle teške bolesti, danas je preminuo Rajko Šerifović, muzičar i otac Marije Šerifović. Poslednji put u javnosti je viđen na koncertu svoje ćerke u martu ove godine. Rajko Šerifović ceo svoj životni vek proveo je u Kragujevcu, voleo muziku i svirao… »
Rajkova smrt rasula vericu u komade: Oglasila se kućna prijateljica pevačice i otkrila ootresne detalje iz njihovog doma...
Kurir pre 23 dana
Rajko Šerifović danas je preminuo u rodnom Kragujevcu nakon teške i kratke bolesti. Povodom smrti muzičara oglasila se ćerka Marija Šerifović i sin Danijel Pavlović koji su do poslednjeg dana brinuli o ocu. Smrt nekadašnjeg bubnjara pogodila je i… »
Otišla je moja omiljena baraba: Marija se oprostila od oca Rajka Šerifovića, reči kidaju dušu
Svet & Skandal pre 23 dana
Rajko Šerifović napustio nas je posle kraće i teške bolesti, a njegova ćerka Marija Šerifović oglasila se putem Instagrama i oprostila od voljenog oca. Marija je po prirodi emotivna duša i njene objave uvek ganula javnost, te je njena obava na popularnoj… »
Pomolite se za dušu Marijinog i mog oca: Danijel Pavlović objavom rasplakao pratioce na Instagramu
Rajko Šerifović preminuo je posle kraće i teže bolesti, a od ovog Kragujevčanina oprostila se ćerka Marija Šerifović. Marija se rodila iz ljubavi Rajka i pevačice Verice Šerifović, a iako ranije i nisu bili u najboljim odnosima, porodica se srećom… »
Ko je žena sa kojom je otac Marije Šerifović dobio vanbračnog sina: Jedina slika fatalne bivše koja se krije od svih
Mondo pre 23 dana
Čuvena pevačica narodne muzike, Verica Šerifović, udala se 1982. godine za pokojnog bubnjara Rajka Šerifovića, a dve godine kasnije dobili su ćerku Mariju. Nažalost, njihov brak nije bio bez problema, zbog čega su, nakon brojnih nesuglasica odlučili da… »
Trebalo je vremena: Marija je posle mnogo godina oprostila ovu stvar ocu Rajku Šerifoviću
Rajko Šerifović, otac slavne pevačice Marije Šerifović preminuo je danas posle kraće i teže bolesti, a zvezda hita „Molitva“ oglasila se na Instagramu uputila poslednje zbogom. Inače, Rajko je poslednji put viđen na Marijinom koncertu i to u društvu… »
"Moja omiljena baraba. Znam da Gospod voli takve": Marija Šerifović se sa polubratom oprostila od pokojnog oca
Mondo pre 23 dana
Pevačica Marija Šerifović oprostila se od svog oca, muzičara Rajka Šerifovića, koji je preminuo nakon kratke, ali teške bolesti. Podsetimo, Rajko je izgubio bitku za život u kragujevačkoj bolnici, a Marija mu je sada posvetila potresnu objavu na… »
"Žao mi je zbog Marije, Verica se užasno potresla": Kućna prijateljica iznela nepoznate detalje iz doma Šerifovića
Mondo pre 23 dana
Rajko Šerifović danas je preminuo u rodnom Kragujevcu nakon teške i kratke bolesti. Povodom smrti muzičara oglasila se ćerka Marija Šerifović i sin Danijel Pavlović koji su do poslednjeg dana brinuli o ocu. Smrt nekadašnjeg bubnjara pogodila je i… »
"Verica se potresla užasno, nije znala kako će Marija podneti rajkovu Smrt" Kućna prijateljica pevačice otkrila je kako su…
Alo pre 23 dana
Marija Šerifović izgubila oca. Rajko Šerifović danas je preminuo u rodnom Kragujevcu nakon teške i kratke bolesti. Povodom smrti muzičara oglasila se ćerka Marija Šerifovič i sin Danijel Pavlović koji su do poslednjeg dana brinuli o ocu. Aleksndar… »
Kragujevac: Preminuo otac Marije Šerifović – „Oprostila sam mu sve, jer roditelje ne biramo“
iKragujevac pre 23 dana
Kragujevac, 10. novembar 2025. – Rajko Šerifović, otac poznate pevačice Marije Šerifović, preminuo je u Kragujevcu nakon kraće i teže bolesti. Vest o njegovoj smrti potresla je porodicu i brojne poštovaoce, a Marija je o ocu više puta govorila u… »
"Pomolimo se za pokoj duše..." Sin Danijel oprostio se od oca Rajka Šerifovića potresnim rečima - brinuo se o njemu zajedno sa…
Kurir pre 23 dana
Rajko Šerifović, muzičar i otac Marije Šerifović, preminuo je nakon kratke i teže bolesti u bolnici u Kragujevcu. Rajko je pored Marije imao i sina Danijela, kojeg je dobio pošto se razveo od Verice Šerifović. - Neka ti Gospod podari rajska naselja… »
Marija Šerifović se oprostila od oca Rajka potresnim rečima: Čuvaj nas tamo gde si sada, znam da Gospod voli takve...
Kurir pre 23 dana
Marija Šerifović oprostila se potresnim rečima od oca Rajka Šerifovića koji je preminuo posle kraće i teške bolesti u Kragujevcu. - Moj otac. Moja omiljena baraba. Znam da Gospod voli takve i da te čeka neki rajski vrt. Čuvaj nas tamo gde si sada. Tvoj… »
Verica je zbog njega prošla težak period Rajko joj je zadao mnogo muke, pokušavala je da spase brak zbog Marije
Alo pre 23 dana
Imao je veze u Kragujevcu pomoću kojih je uspeo da preuzme starateljstvo nad Marijom. Muzičar Rajko Šerifović preminuo je posle kratke i teške bolesti u bolnici u Kragujevcu, a iza njega ostala je ćerka Marija Šerifović. Ono po čemu će Rajko svakako… »
Sve sam mu oprostila: Marija Šerifović sa ocem imala turbulentan odnos
Story pre 23 dana
Pevačica Marija Šerifović je izgubila oca. Iako su prošli kroz brojne nesuglasice, Marija je istakla da mu je sve oprostila. Rajko Šerifović, muzičar i otac Marije Šerifović borbu za život izgubio nakon kraže i teže bolesti. U javnosti se poslednji put… »
Oglasila se Marija Šerifović nakon smrti oca
Hello pre 23 dana
Danas je umro otac Marije Šerifović Rajko u Kliničkom centru u Kragujevcu gde je bio hospitalizovan usled teške bolesti poslednjih meseci. Pevačica se pre nekoliko minuta oglasila nakon smrti oca. - Moj otac. Moja omiljena baraba. Znam da Gospod voli… »
Oglasio se sin Rajka Šerifovića Oproštajnom porukom rasplakao Srbiju, Marija ostala nema
Alo pre 23 dana
Danijel Pavlović se oprostio od oca. Pevač Danijel Pavlović, oglasio se na društvenoj mreži Instagram, povodom smrti oca Rajka Šerifovića koji je preminuo usled kratke i teške bolesti. - Neka ti Gospod podari Rajska naselja. Braćo i sestre u Hristu… »
"Moja omiljena baraba" Marija Šerifović se oglasila nakon smrti oca Rajka: "Gospod voli takve"
Alo pre 23 dana
Marija Šerifović se oglasila nakon smrti oca Rajka. Pevačica Marija Šerifović oprostila se od oca Rajka koji je preminuo usled krastke i teške bolesti. - Moj otac. Moja omiljena baraba. Znam da Gospod voli takve i da te čeka neki rajski vrt. Čuvaj nas… »
"Znam da Gospod voli takve, čuvaj nas tamo gde si": Marija Šerifović se bolnim rečima oprostila od oca
Telegraf pre 23 dana
Pevačica Marija Šerifović oprostila se od oca Rajka Šerifovića koji je preminuo posle kratke i teške bolesti. Rajko je preminuo u bolnici u Kragujevcu, a Marija se bolnim rečima orpostila od svoje "barabre" Ona je objavila njegovu sliku i napisala: - Moj… »
"Pomolite se za pokoj duše...": Oglasio Rajkov sin, Danijel saopštio bolne vesti, pomenuo i Mariju
Telegraf pre 23 dana
Muzičar Rajko Šerifović preminuo je u bolnici u Kragujevcu posle kratke i teške bolesti, a prvi se oglasio njegov sin Danijel Pavlović. Danijel je obavestio javnost da se njegov otac upokojio i zahvalio se svima na poruka saučešća. - Nek ti Gospod podari… »
Vesti dana »
Ne dešava se često, ali...Fenomenalni Marej zasenio i njegovo veličanstvo, JokićaQ!
Sportske.net pre 6 minutajoš 15 povezanih
Slavimo Vavedenje Presvete Bogorodice Danas je crveno slovo, žene obavezno treba da urade jednu stvar!
Alo pre 1 satjoš 6 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Zelenski: Kijev se priprema za razgovore sa SAD; Medvedev: NATO je neprijatelj Rusije i ne može biti konsultacija
RTV pre 51 minutajoš 5 povezanih