Povezane vesti
Marta traži dom: možda si je već video?
Nedeljnik 10.11.2025
„Ćao, ja sam Marta. O da, ona Marta o kojoj si možda već čitao ili si me video na jednom od LED ekrana u Beogradu, Novom Sadu…. Svi koji su me upoznali me vole, svima sam omiljena, ali me još niko nije udomio. Zašto, ne znam. Spašena sam sa sestricama… »
Toni traži dom: možda si baš ti njegov drug
Mondo 10.11.2025
Dobri ljudi su me sklonili u pansion i pružili sigurnost, ali još uvek čekam svog druga. Sanjam o šetnjama, igrama i prilici da volim i budem voljen.“ Možda mogu postati baš tvoj najbolji prijatelj? Toni je jedna od kuca o kojoj brine Udomi.bre ekipa, sa… »
Marta traži dom: možda si je već video?
Nova 10.11.2025
„Ćao, ja sam Marta. O da, ona Marta o kojoj si možda već čitao ili si me video na jednom od LED ekrana u Beogradu, Novom Sadu.... Svi koji su me upoznali me vole, svima sam omiljena, ali me još niko nije udomio. Zašto, ne znam. Spašena sam sa sestricama… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
Venecuela pozvala građane da objave mapu zemlje na mrežama za odgovor Trampu
Politika pre 41 minutajoš 37 povezanih
Novi napad botova na naloge N1, Danas, Nova.rs, Nova TV i Radar: Broj pratilaca ubrzano raste
Glas Zaječara pre 6 satijoš 6 povezanih
Ministar finansija SAD o Trampovom planu za Grenland: Evropske zemlje da ne uzvraćaju udarce
Insajder pre 3 satajoš 58 povezanih