Povezane vesti
"U šoku sam, odmah ću je pozvati": Karleuša na snimanju saznala za smrt oca Marije Šerifović
Mondo pre 22 dana
Otac pevačice Marije Šerifović, Rajko, preminuo je nakon kraće i teške bolesti. Ova informacija je veoma pogodila njenu koleginicu Jelenu Karleušu, koja je istakla da će odmah kontaktirati Mariju. "Nisam znala, šokirali ste me, sad ću joj napisati poruku… »
Karleuša na snimanju saznala da je mariji šerifović preminuo otac: Šokirali ste me, sad ću je pozvati: Pomenula i svoju majku…
Kurir pre 22 dana
Jelena Karleuša na snimanju "Pinkovih Zvezdi" pojavila se u kreaciji Kristine Bekvalac, a kako je nedavno održan događaj u prestonici, gde su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, pop ikona je prokomentarisala navode na mrežama da je dres kod bio "Jelena… »
Jelena Karleuša odmah okrenula Mariju Šerifović čim je čula za tragediju? "Ne znam koliko su bili..."
Telegraf pre 22 dana
Muzičar Rajko Šerifović umro je posle kraće i teške bolesti, a Jelena Karleuša je ostala zatečena kada je čula ovu informaciju. - Nisam znala, šokirali ste me, sad ću joj napisati poruku saučešća, baš mi je žao. Čim završim intervju ću je nazvati. Znala… »
Vesti dana »
TOK navodi da za danas nije bilo zakazano saslušanje Selakovića, on tvrdi da će doći na novi datum
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
Kokotović: Pitanje NIS-a je pod ličnom kontrolom Putina, vrlo mali broj ljudi zna šta se dešava
Nova ekonomija pre 14 minutajoš 20 povezanih
Usvojen Zakon o budžetu za 2026. godinu; Mali: Prioritet ostaje poboljšanje životnog standarda građana
B92 pre 9 minutajoš 32 povezane
Aerozagađenje uzrok 11.000 smrtnih slučajeva godišnje, Jovanović poručuje: Izvor znamo, mere se ne sprovode više od 13 godina
N1 Info pre 2 satajoš 2 povezane