Povezane vesti

"U šoku sam, odmah ću je pozvati": Karleuša na snimanju saznala za smrt oca Marije Šerifović

"U šoku sam, odmah ću je pozvati": Karleuša na snimanju saznala za smrt oca Marije Šerifović

Mondo pre 22 dana
Otac pevačice Marije Šerifović, Rajko, preminuo je nakon kraće i teške bolesti. Ova informacija je veoma pogodila njenu koleginicu Jelenu Karleušu, koja je istakla da će odmah kontaktirati Mariju. "Nisam znala, šokirali ste me, sad ću joj napisati poruku… »
Karleuša na snimanju saznala da je mariji šerifović preminuo otac: Šokirali ste me, sad ću je pozvati: Pomenula i svoju majku…

Karleuša na snimanju saznala da je mariji šerifović preminuo otac: Šokirali ste me, sad ću je pozvati: Pomenula i svoju majku…

Kurir pre 22 dana
Jelena Karleuša na snimanju "Pinkovih Zvezdi" pojavila se u kreaciji Kristine Bekvalac, a kako je nedavno održan događaj u prestonici, gde su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, pop ikona je prokomentarisala navode na mrežama da je dres kod bio "Jelena… »
Jelena Karleuša odmah okrenula Mariju Šerifović čim je čula za tragediju? "Ne znam koliko su bili..."

Jelena Karleuša odmah okrenula Mariju Šerifović čim je čula za tragediju? "Ne znam koliko su bili..."

Telegraf pre 22 dana
Muzičar Rajko Šerifović umro je posle kraće i teške bolesti, a Jelena Karleuša je ostala zatečena kada je čula ovu informaciju. - Nisam znala, šokirali ste me, sad ću joj napisati poruku saučešća, baš mi je žao. Čim završim intervju ću je nazvati. Znala… »

Vesti dana »