Povezane vesti
Blagojević: "Ako stigne ponuda..."
B92 10.11.2025
Srđan Blagojević se nedavno rastao sa Partizanom, ali ima klubova koji bi ga rado videli na svojoj klupi. Ostavio je srpski stručnjak odličan utisak u Mađarskoj, te ne bi bilo iznenađenje da se ponovo nađe u njihovom fudbalu. Pominjao se i TSC, ali će… »
Blagojević merka Mađarsku: "Imam lepe uspomene, otvoren sam za saradnju"
Sportske.net 10.11.2025
Doskorašnji trener Partizana Srđan Blagojević, koji je pre nedelju dana dobio otkaz u beogradskom klubu, ne žuri po pitanju budućem angažmana, a on bi ako se kockice sklope mogao biti u Mađarskoj, gde ga vežu lepe uspomene tokom dvogodišenjeg boravka u… »
Blagojević posle otkaza u Partizanu otkrio gde bi voleo da radi! Oglasio se i najavio povratak na klupu: "Otvoren sam za…
Kurir 10.11.2025
Nakon neočekivane eliminacije iz Kupa Srbije od Mačve u Šapcu (0:2) i ubedljivog poraza od Čukaričkog u Superligi (1:4) rukovodstvo FK Partizan odlučilo se da smeni trenera Srđana Blagojevića. Dok sada svi nagađaju koji je to klub koji će Blagojević… »
Blagojević najavio povratak na klupu!
Telegraf 10.11.2025
Partizan je na pravdi Boga i zarad jedne loše nedelje smenio Srđana Blagojevića sa mesta trenera, a doskorašnji strateg crno-belih mogao bi uskoro da sedne ponovo na klupu. Blagojević je na klupu Partizana seo u januaru ove godine i proveo je 11 meseci… »
Blagojević razmišlja o povratku: „Vrlo rado bih se vratio!“
Hot sport 10.11.2025
Čeka se zvanična ponuda. Prema pisanju mađarskog Nemzeti sporta, Srđan Blagojević bi uskoro mogao ponovo da sedne na klupu u mađarskom prvenstvu. Nakon odlaska iz Partizana, srpski stručnjak navodno je ponuđen nekolicini tamošnjih klubova, a pojedini su… »
Vesti dana »
Adelman: Jokić je odmah znao da nešto nije u redu, očekujemo dodatne analize
RTS pre 25 minutajoš 43 povezane
Tramp: Putin me obavestio o napadu Ukrajine na rezidenciju, taj potez nije dobar
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 13 povezanih
Jutro vedro i hladno, tokom dana prolazno naoblačenje uz kratkotrajni sneg
RTS pre 2 satajoš 10 povezanih