Повезане вести
Благојевић: "Ако стигне понуда..."
Б92 пре 27 дана
Срђан Благојевић се недавно растао са Партизаном, али има клубова који би га радо видели на својој клупи. Оставио је српски стручњак одличан утисак у Мађарској, те не би било изненађење да се поново нађе у њиховом фудбалу… »
Благојевић мерка Мађарску: "Имам лепе успомене, отворен сам за сарадњу"
Спортске.нет пре 27 дана
Доскорашњи тренер Партизана Срђан Благојевић, који је пре недељу дана добио отказ у београдском клубу, не жури по питању будућем ангажмана, а он би ако се коцкице склопе могао бити у Мађарској, где га вежу лепе успомене током… »
Благојевић после отказа у Партизану открио где би волео да ради! Огласио се и најавио повратак на клупу: "Отворен сам за…
Курир пре 27 дана
Након неочекиване елиминације из Купа Србије од Мачве у Шапцу (0:2) и убедљивог пораза од Чукаричког у Суперлиги (1:4) руководство ФК Партизан одлучило се да смени тренера Срђана Благојевића. Док сада сви нагађају који је то… »
Благојевић најавио повратак на клупу!
Телеграф пре 27 дана
Партизан је на правди Бога и зарад једне лоше недеље сменио Срђана Благојевића са места тренера, а доскорашњи стратег црно-белих могао би ускоро да седне поново на клупу. Благојевић је на клупу Партизана сео у јануару ове… »
Благојевић размишља о повратку: „Врло радо бих се вратио!“
Хот спорт пре 27 дана
Чека се званична понуда. Према писању мађарског Немзети спорта, Срђан Благојевић би ускоро могао поново да седне на клупу у мађарском првенству. Након одласка из Партизана, српски стручњак наводно је понуђен неколицини… »
Вести дана »
Пријава за легализацију објеката по новом Закону почела јутрос у 4 сата
Данас пре 39 минутајош 16 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 39 минутајош 16 повезаних
Никола Јокић срушио рекорд Мајкла Џордана: Кад је дошао из Сомбора, нико није ово ни помислио
Мондо пре 58 минутајош 18 повезаних
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 9 минутајош 10 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 14 минутајош 9 повезаних