Povezane vesti
„Nisam ljubomorna, svesna sam da sam se udala za pevača“: Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus okupili estradu na drugom…
Nova 10.11.2025
Naš popularni pevač i njegova supruga večeras organizuju proslavu drugog rođendana svog sina Alekseja. Katarina Kolozeus i Ljuba Perućica oragnizovali su večeras proslavu drugog rođendana njihovog prvenca, a među prvima su stigli Tamara Milutinović i… »
Ljuba Perućica sa ženom proslavlja sinu 2. rođendan: Ona iskreno o svađama "Menjala bih ga da ne valja"
Telegraf 10.11.2025
Pevač Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus večeras slave 2. rođendan svom nasledniku u jednoj igraonici u Beogradu. On se pojavio sa svojom lepšom polovinom a stajlingom su pokazali još jednom da su izuzetno skladni, pa čak i kada je odeća u pitanju. Par… »
Vesti dana »
„Država, to smo mi“: Novi skup u Nišu godinu dana posle velikog protesta (FOTO)
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Zvezda zalečila evropske rane u Kragujevcu: Crveno-beli srušili Radnički i pobegli Partizanu na +7
Kurir pre 30 minutajoš 29 povezanih
Rast usporio, investicije posustaju: stranci oprezniji, domaći sektor i dalje slab
Bloomberg Adria pre 35 minutajoš 27 povezanih
Nemačka na istoj liniji sa Vašingtonom: Merc podržao vojne udare, upozorio na rizik od eskalacije
Večernje novosti pre 15 minutajoš 106 povezanih