Povezane vesti
Zelenski se zahvalio Ani Brnabić što Srbija podržava teritorijalni integritet Ukrajine
Nedeljnik pre 1 dan
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas se zahvalio predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić na podršci koju Beograd daje Kijevu po pitanju teritorijalnog integriteta Ukrajine. „Zahvalio sam se na podršci Srbije teritorijalnom integritetu Ukrajine… »
Zelenski se zahvalio Ani Brnabić na podršci teritorijalnom integritetu Ukrajine
Radio sto plus pre 1 dan
“Zahvalio sam se na podršci Srbije teritorijalnom integritetu Ukrajine. Zahvalio sam i prvoj dami Srbije zbog učešću na samitu čija je tema bila kidnapovanje ukrajinske dece od strane Rusije. To je za Ukrajinu veoma bitan problem i mi cenimo podršku”… »
Zelenski zahvalio Brnabić na podršci teritorijalnom integritetu Ukrajine
Serbian News Media pre 3 sata
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas se zahvalio predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić na podršci koju Beograd daje Kijevu po pitanju teritorijalnog integriteta Ukrajine. „Zahvalio sam se na podršci Srbije teritorijalnom integritetu Ukrajine… »
Beta pre 5 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas se zahvalio predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić na podršci koju Beograd daje Kijevu po pitanju teritorijalnog integriteta Ukrajine. "Zahvalio sam se na podršci Srbije teritorijalnom integritetu Ukrajine… »
Novi magazin pre 5 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas se zahvalio predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić na podršci koju Beograd daje Kijevu po pitanju teritorijalnog integriteta Ukrajine. "Zahvalio sam se na podršci Srbije teritorijalnom integritetu Ukrajine… »
Zelenski nakon sastanka sa Brnabić: Glavni fokus razgovora proces evrointegracija
Euronews pre 5 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je da je danas razgovarao sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić o procesu evrointegracija, međuvladinoj saradnji i partnerstvu za regionalnu bezbednost. "Glavni fokus razgovora sa Brnabić bio je… »
Zelenski nakon sastanka sa Brnabić: Glavni fokus razgovora proces evrointegracija
Alo pre 5 sati
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je da je danas razgovarao sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić o procesu evrointegracija, međuvladinoj saradnji i partnerstvu za regionalnu bezbednost. "Glavni fokus razgovora sa Brnabić bio je… »
Zelenski o sastanku sa Brnabić: "Proces evropskih integracija je strateški cilj obe naše zemlje" (video)
Večernje novosti pre 5 sati
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski oglasio se nakon sastanka sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić. TANJUG/ Narodna skupština Repulike Srbije/ Peđa Vučković I had a meeting with Speaker of the Parliament of Serbia Ana Brnabić. The main focus… »
Telegraf pre 6 sati
Vesti dana »
Lena Bogdanović: Okupili smo se da prizovemo savest zaposlenih u RTS-u, ali su oni ostali gluvi – i dalje ne izveštavaju da jedna majka, Dijana Hrka, štrajkuje glađu
Danas pre 27 minutajoš 1 povezana
Garda Vojske Srbije izvršila počasnu artiljerijsku paljbu povodom Dana primirja
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Mladi s juga u Vranju sutra organizuju skup podrške Dijani Hrki i Milomiru Jaćimoviću
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp preti da će tražiti milijardu dolara od Bi-Bi-Sija zbog montiranja njegove izjave
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Đurić: Proces izbora kandidata za Savet REM-a bio transparentan i inkluzivan
Telegraf pre 1 satjoš 1 povezana