Povezane vesti
Zelenski se zahvalio Ani Brnabić što Srbija podržava teritorijalni integritet Ukrajine
Nedeljnik pre 22 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas se zahvalio predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić na podršci koju Beograd daje Kijevu po pitanju teritorijalnog integriteta Ukrajine. „Zahvalio sam se na podršci Srbije teritorijalnom integritetu Ukrajine… »
Zelenski se zahvalio Ani Brnabić na podršci teritorijalnom integritetu Ukrajine
Radio sto plus pre 22 dana
“Zahvalio sam se na podršci Srbije teritorijalnom integritetu Ukrajine. Zahvalio sam i prvoj dami Srbije zbog učešću na samitu čija je tema bila kidnapovanje ukrajinske dece od strane Rusije. To je za Ukrajinu veoma bitan problem i mi cenimo podršku”… »
Zelenski zahvalio Brnabić na podršci teritorijalnom integritetu Ukrajine
Serbian News Media pre 21 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas se zahvalio predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić na podršci koju Beograd daje Kijevu po pitanju teritorijalnog integriteta Ukrajine. „Zahvalio sam se na podršci Srbije teritorijalnom integritetu Ukrajine… »
Beta pre 21 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas se zahvalio predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić na podršci koju Beograd daje Kijevu po pitanju teritorijalnog integriteta Ukrajine. "Zahvalio sam se na podršci Srbije teritorijalnom integritetu Ukrajine… »
Zelenski nakon sastanka sa Brnabić: Glavni fokus razgovora proces evrointegracija
Euronews pre 21 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je da je danas razgovarao sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić o procesu evrointegracija, međuvladinoj saradnji i partnerstvu za regionalnu bezbednost. "Glavni fokus razgovora sa Brnabić bio je… »
Novi magazin pre 21 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas se zahvalio predsednici Skupštine Srbije Ani Brnabić na podršci koju Beograd daje Kijevu po pitanju teritorijalnog integriteta Ukrajine. "Zahvalio sam se na podršci Srbije teritorijalnom integritetu Ukrajine… »
Zelenski nakon sastanka sa Brnabić: Glavni fokus razgovora proces evrointegracija
Alo pre 21 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski saopštio je da je danas razgovarao sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić o procesu evrointegracija, međuvladinoj saradnji i partnerstvu za regionalnu bezbednost. "Glavni fokus razgovora sa Brnabić bio je… »
Telegraf pre 21 dana
Zelenski o sastanku sa Brnabić: "Proces evropskih integracija je strateški cilj obe naše zemlje" (video)
Večernje novosti pre 21 dana
PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski oglasio se nakon sastanka sa predsednicom Skupštine Srbije Anom Brnabić. TANJUG/ Narodna skupština Repulike Srbije/ Peđa Vučković I had a meeting with Speaker of the Parliament of Serbia Ana Brnabić. The main focus… »
Vesti dana »
Putin kaže da Rusija ne želi rat sa Evropom, ali da je za njega spremna
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Opšta pobuna u Bugarskoj: Građani na ulicama zbog korupcije i budžeta za 2026.
Nedeljnik pre 4 satijoš 28 povezanih