Povezane vesti
Plenković o incidentima u Zagrebu i Splitu: Zakon ulice neće proći, mi smo brana normalne Hrvatske
N1 Info 10.11.2025
Premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković večeras je ponovo osudio incidente u Splitu i Zagrebu i poručio da zakon ulice neće proći. "Mi smo ti koji smo brana normalne i uključive Hrvatske, nasuprot svim onima koji… »
Plenković o incidentima u Zagrebu i Splitu: Zakon ulice neće proći, mi smo brana normalne Hrvatske
Nova 10.11.2025
Premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković večeras je ponovo osudio incidente u Splitu i Zagrebu i poručio da zakon ulice neće proći „Mi smo ti koji smo brana normalne i uključive Hrvatske, nasuprot svim onima koji… »
Plenković o incidentima u Zagrebu i Splitu: Zakon ulice neće proći
Nedeljnik 10.11.2025
Premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković večeras je ponovo osudio incidente u Splitu i Zagrebu i poručio da zakon ulice neće proći. „Mi smo ti koji smo brana normalne i uključive Hrvatske, nasuprot svim onima koji… »
Hrvatski premijer o incidentima u Zagrebu i Splitu: Zakon ulice neće proći
Beta 10.11.2025
Premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković večeras je ponovo osudio incidente u Splitu i Zagrebu i poručio da zakon ulice neće proći. "Mi smo ti koji smo brana normalne i uključive Hrvatske, nasuprot svim onima koji… »
Hrvatski premijer o incidentima u Zagrebu i Splitu: Zakon ulice neće proći
Radio sto plus 10.11.2025
Premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković večeras je ponovo osudio incidente u Splitu i Zagrebu i poručio da zakon ulice neće proći. “Mi smo ti koji smo brana normalne i uključive Hrvatske, nasuprot svim onima koji… »
Vesti dana »
Ukrajina bombardovala ruski naftni objekat udaljen 700 kilometara od granice
Serbian News Media pre 32 minutajoš 27 povezanih
(Video) Nevreme uništilo sve po selima kod Subotice! Grad napravio ozbiljnu štetu na usevima, ulice pod vodom: "Sve je izlupao"
Blic pre 32 minutajoš 90 povezanih
Lučki kapetan o nesreći kod Šolte: Ovo nisam vidio u 30 godina karijere
SEEbiz pre 3 satajoš 29 povezanih