Povezane vesti

Plenković o incidentima u Zagrebu i Splitu: Zakon ulice neće proći, mi smo brana normalne Hrvatske

Plenković o incidentima u Zagrebu i Splitu: Zakon ulice neće proći, mi smo brana normalne Hrvatske

N1 Info pre 23 dana
Premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković večeras je ponovo osudio incidente u Splitu i Zagrebu i poručio da zakon ulice neće proći. "Mi smo ti koji smo brana normalne i uključive Hrvatske, nasuprot svim onima koji… »

Nova pre 23 dana
Premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković večeras je ponovo osudio incidente u Splitu i Zagrebu i poručio da zakon ulice neće proći „Mi smo ti koji smo brana normalne i uključive Hrvatske, nasuprot svim onima koji… »
Plenković o incidentima u Zagrebu i Splitu: Zakon ulice neće proći

Plenković o incidentima u Zagrebu i Splitu: Zakon ulice neće proći

Nedeljnik pre 23 dana
Premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković večeras je ponovo osudio incidente u Splitu i Zagrebu i poručio da zakon ulice neće proći. „Mi smo ti koji smo brana normalne i uključive Hrvatske, nasuprot svim onima koji… »
Hrvatski premijer o incidentima u Zagrebu i Splitu: Zakon ulice neće proći

Beta pre 23 dana
Premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković večeras je ponovo osudio incidente u Splitu i Zagrebu i poručio da zakon ulice neće proći. "Mi smo ti koji smo brana normalne i uključive Hrvatske, nasuprot svim onima koji… »

Radio sto plus pre 23 dana
Premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković večeras je ponovo osudio incidente u Splitu i Zagrebu i poručio da zakon ulice neće proći. “Mi smo ti koji smo brana normalne i uključive Hrvatske, nasuprot svim onima koji… »

Vesti dana »