Povezane vesti
Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore
Novi magazin 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. "Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore koji će nam pomoći da opstanemo…
N1 Info 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. "Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Igor Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore koji će nam pomoći da…
Nova 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. „Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Vesti dana »
Haland gori! Norvežanin mogao da postigne četiri gola, selektor otkrio šta će saigrači da urade!
Kurir pre 21 minutajoš 43 povezane
Danas vrlo troplo, moguće povremene oblačnosti uz pljuskove
Šabačke novosti pre 1 satjoš 15 povezanih
Stanje na granicama! Putnička vozila prolaze odmah, teretnjaci u problemu: Stiglo i važno upozorenje za prevoznike zbog važne promene od 1. jula
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih
Skupština Saveta Evrope danas o funkcionisanju demokratskih institucija u Srbiji
Beta pre 36 minutajoš 4 povezane