Povezane vesti
Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore
Novi magazin 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. "Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore koji će nam pomoći da opstanemo…
N1 Info 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. "Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Igor Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore koji će nam pomoći da…
Nova 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. „Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Vesti dana »
Ovakvu prognozu dugo nismo videli: Danas tri upozorenja RHMZ u jednom, ove pojave će okovati Srbiju - jedna je vrlo opasna!
Blic pre 53 minutajoš 27 povezanih
Privremeni prekid isporuke gasa u zapadnoj Srbiji i produženje ugovora o nabavci ruskog gasa
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 22 povezane
Anja Ilić i Miloš Milosavljević nisu prošli u polufinale na Olimpijskim igrama
Danas pre 52 minutajoš 25 povezanih
Počeo skup ispred suda u Novom Sadu zbog izmena pravosudnih zakona
Beta pre 8 minutajoš 16 povezanih