Povezane vesti
Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore
Novi magazin 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. "Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore koji će nam pomoći da opstanemo…
N1 Info 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. "Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Igor Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore koji će nam pomoći da…
Nova 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. „Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Vesti dana »
Izbori na Kosovu: Od ranog jutra veliki odziv u Kosovskoj Mitrovici, Srpska lista cilja na svih deset mesta (foto)
Blic pre 10 minutajoš 24 povezane
Umalo tuča zbog janisovog zakucavanja! Vučević prišao Grku i pitao ga "zašto" - usledio haos! Crnogorac posle meča otkrio: Besan je jer ga nismo doveli!
Kurir pre 15 minutajoš 39 povezanih
(FOTO) Akcija uklanjanja avio-bombe u Beogradu na vodi: Pola tone eksploziva biće deaktivirano na Pasuljanskim livadama
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 15 povezanih