Povezane vesti
Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore
Novi magazin 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. "Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore koji će nam pomoći da opstanemo…
N1 Info 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. "Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Igor Božić: Odlučili smo da prekinemo neizvesnost i ponudimo BC Partners da sami nađemo investitore koji će nam pomoći da…
Nova 10.11.2025
Igor Božić, programski direktor N1, kaže da su mediji u okviru UM u stanju neizvesnosti i da su menadžmenti ovih medija odlučili da tu nezvesnost prekinu iznošenjem ponude većinskom vlasniku United Group - BC Partnersu. „Mi smo sada u neobičnoj fazi, kao… »
Vesti dana »
Počeli "Dani eUprave" u Kragujevcu: Građani do 18. marta mogu da otvore eID nalog i upoznaju digitalne usluge države
Kurir pre 31 minutajoš 2 povezane
Vremeplov: 17. mart - dan kada je na Kosovu i Metohiji ubijeno 16 i proterano četiri hiljade srpskih civila
RTV pre 21 minutajoš 1 povezana
DS o poseti Venecijanske komisije: Mrdićevi zakoni se mogu povući, ali njihove posledice ostaju
Danas pre 4 satijoš 1 povezana