Povezane vesti
"Žena je glava porodice, ona gradi dom": Tamara Milutinović o porodici, priznala da je srećna što ćerka nije na nju
Mondo 10.11.2025
Pevač Ljuba Perućica danas je sa suprugom Katarinom Kolozeus organizovao proslavu 2. rođendana sina Alekseja, kojem je prisustvovala i njegova koleginica Tamara Milutinović. Pevačica je na samom početku progovorila o svojoj ćerki: "Ja sam danas sama, ona… »
"Žena treba da gradi dom" Tamara iskreno o porodici i detinjstvu: "Slomila sam nos, operisali su me u Turskoj"
Telegraf 10.11.2025
Popularna pevačica Tamara Milutinović danas je prisustvovala proslavi 2. rođendan sina njenog kolege Ljube Perućice. Tamara je zablistala na proslavi i odabrala elegantnu dnevnu kombinaciju za ovaj povod. Ona je na samom početku razgovora progovorila o… »
Vesti dana »
Prva beba u Beogradu u 2026. je dečak: Mama Marina i sin su dobro - rodio se sekund posle ponoći
Kurir pre 3 satajoš 11 povezanih
Spektakularan vatromet Sija nebo iznad Beograda! Ovako su Beograđani i gosti prestonice dočekali Novu 2026. na Sava promenadi (video)
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Beograđani dočekali Novu godinu u centru grada i Beogradu na vodi uz vatromet (FOTO)
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Srećna Nova 2026. godina: Portal Telegraf.rs želi svojim čitaocima zdravlje, uspeh, ljubav, sreću i radost!
Telegraf pre 4 satijoš 4 povezane