Povezane vesti
"Žena je glava porodice, ona gradi dom": Tamara Milutinović o porodici, priznala da je srećna što ćerka nije na nju
Mondo pre 23 dana
Pevač Ljuba Perućica danas je sa suprugom Katarinom Kolozeus organizovao proslavu 2. rođendana sina Alekseja, kojem je prisustvovala i njegova koleginica Tamara Milutinović. Pevačica je na samom početku progovorila o svojoj ćerki: "Ja sam danas sama, ona… »
"Žena treba da gradi dom" Tamara iskreno o porodici i detinjstvu: "Slomila sam nos, operisali su me u Turskoj"
Telegraf pre 23 dana
Popularna pevačica Tamara Milutinović danas je prisustvovala proslavi 2. rođendan sina njenog kolege Ljube Perućice. Tamara je zablistala na proslavi i odabrala elegantnu dnevnu kombinaciju za ovaj povod. Ona je na samom početku razgovora progovorila o… »
Vesti dana »
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 25 povezanih
Ministarka Đedović Handanović sa naftnim kompanijama o snabdevanju: Dva meseca nije stigla ni kap sirove nafte, a da građani i privreda to nisu osetili
Kurir pre 3 satajoš 25 povezanih
I seljaci pod nadzorom: BIA ubacivala špijunski softver u telefone poljoprivrednika
Radio 021 pre 2 satajoš 8 povezanih
Partizan upozorava navijače: Meč protiv Bajerna pod posebnom kontrolom Evrolige
RTS pre 17 minutajoš 29 povezanih