Povezane vesti

Promenila lični opis i večeras ulazi u Elitu 9! Milica Mitrović otkrila ko se pridružuje učesnicima rijalitija, uskoro sledi…

Promenila lični opis i večeras ulazi u Elitu 9! Milica Mitrović otkrila ko se pridružuje učesnicima rijalitija, uskoro sledi…

Kurir pre 1 dan
Danas je vanredno ubacivanje u " Elitu 9", a direktorka programa televizije "Pink" Milica Mitrović na svom zvaničnom nalogu na Instagramu obelodanila je identitet nove učesnice. Reč je o kontroverznoj Sofiji Janićijević, koja je svojim učešćem u prošloj… »
"Mislili ste da me nećete videti? Moja igra tek počinje!" Vanredno ubacivanje u Elitu, oglasila se Milica Mitrović lično!

"Mislili ste da me nećete videti? Moja igra tek počinje!" Vanredno ubacivanje u Elitu, oglasila se Milica Mitrović lično!

Alo pre 6 sati
Vraća se na imanje u Šimanovcima! Danas je vanredno ubacivanje u "Elitu 9", a direktorka programa televizije Pink, Milica Mitrović, na svom zvaničnom nalogu na Instagramu oglasila se tim povodom. Otkrila je ko će se večeras useliti na imanje u… »
Izoperisala se i večeras ulazi u Elitu 9: Milica Mitrović otkrila ko se pridružuje učesnicima rijalitija

Izoperisala se i večeras ulazi u Elitu 9: Milica Mitrović otkrila ko se pridružuje učesnicima rijalitija

Telegraf pre 5 sati
Danas je vanredno ubacivanje u "Elitu 9", a direktorka programa televizije "Pink" Milica Mitrović oglasila se na društvenim mrežama. ona je otkrila identitet osobe koja će se večeras pridružiti ukućanima u Šimanovcima. Reč je o kontroverznoj Sofiji… »
Pred ulazak u Elitu: Sofija Janićijević otkriva da li je zaista radila u Tetovu

Pred ulazak u Elitu: Sofija Janićijević otkriva da li je zaista radila u Tetovu

Svet & Skandal pre 6 sati
Učesnica Elite Sofija Janićijević večeras se vraća u velelepno imanje u Šimanovcima, a mnoge zanima da li će i ovaj put izazvati haos kao što se to dogodilo prethodne sezone u najpopularnijem programu televizije Pink. Sofija je podigla buru u medijima… »

Vesti dana »