Povezane vesti
Profesor Spasojević: Čak ni ovakva vlast ne može tako lako da podnese da majka, koja je izgubila dete štrajkuje glađu
Nova pre 27 dana
Štrajkovi glađu pokazuju koliko je dubok problem u kom se nalazimo, ocenio je Dušan Spasojević sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu. „Ova kriza traje jako dugo i čini mi se da smo svi umorni, nervozni i nismo sigurni kako da iz nje izađemo“, rekao je… »
Spasojević: Vučićev poziv Dijani Hrki kontrola štete, obraća se umerenim glasačima SNS
N1 Info pre 27 dana
Štrajkovi glađu pokazuju koliko je dubok problem u kom se nalazimo, ocenio je Dušan Spasojević sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu. "Ova kriza traje jako dugo i čini mi se da smo svi umorni, nervozni i nismo sigurni kako da iz nje izađemo", rekao je… »
Spasojević: Vučićev poziv Dijani Hrki kontrola štete, obraća se umerenim glasačima SNS
Novi magazin pre 27 dana
Štrajkovi glađu pokazuju koliko je dubok problem u kom se nalazimo, ocenio je Dušan Spasojević sa Fakulteta političkih nauka u Beogradu. "Ova kriza traje jako dugo i čini mi se da smo svi umorni, nervozni i nismo sigurni kako da iz nje izađemo", rekao je… »
Vesti dana »
Dobro došli u 90-e: Nema deviza ni benzina, a stiže i Karićeva BK televizija. Vučić, Dačić i Šešelj nisu ni odlazili
Nova pre 2 satajoš 47 povezanih
Odloženo suđenje studentima iz Niša uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta
Južne vesti pre 5 satijoš 29 povezanih
(VIDEO) Lepa slika iz Sarajeva: Zvezdaši su znali da se oduže
Sport klub pre 23 minutajoš 58 povezanih
Snažan zemljotres kod obale Japana, izdato upozorenje na cunami
Vesti online pre 2 satajoš 24 povezane