Повезане вести

Лавров: Кажу да смо се негде укопали и да тестирамо нуклеарно оружје - то није тачно

Лавров: Кажу да смо се негде укопали и да тестирамо нуклеарно оружје - то није тачно

Спутник пре 26 дана
Изјаве америчког председника Доналда Трампа о наводном обнављању нуклеарних тестирања у Русији нису тачне, а Москва је спремна да размотри настале забринутости америчке стране, изјавио је министар спољних послова Русије… »
Руска амбасада отворено стала на трампову страну: Распалили без длаке на језику, пљуште тешке речи

Руска амбасада отворено стала на трампову страну: Распалили без длаке на језику, пљуште тешке речи

Ало пре 26 дана
Руска амбасада у Лондону придружила се председнику Сједињених Америчких Држава Доналду Трампу у критиковању ББЦ-а, називајући британски јавни сервис "оруђем пропаганде и дезинформација пуним идеолошке догме". Критика из Москве… »
"Постали су платформа за русофобију и екстремизам": Руси се придружили Трамповој критици ББЦ-а

"Постали су платформа за русофобију и екстремизам": Руси се придружили Трамповој критици ББЦ-а

Вечерње новости пре 26 дана
РУСКА амбасада у Лондону придружила се председнику Сједињених Америчких Држава Доналду Трампу у критиковању ББЦ-а, називајући британски јавни сервис "оруђем пропаганде и дезинформација пуним идеолошке догме". Фото: Профимедиа… »
Скандал без преседана: Како је манипулација снимком дошла главе врху ББЦ-ја и шта следи

Скандал без преседана: Како је манипулација снимком дошла главе врху ББЦ-ја и шта следи

Нова пре 26 дана
Скандал тресе један од највећих светских медија на свету - ББЦ, због чега је председник те мреже упутио извињење јавности. А како је заправо дошло до скандала? Два највиша руководиоца ББЦ-ја, генерални директор Тим Дејви и… »
„Обележени скандалима“: Ко је руководећи двојац ББЦ који су поднели оставке због монтираног говора Трампа?

„Обележени скандалима“: Ко је руководећи двојац ББЦ који су поднели оставке због монтираног говора Трампа?

Данас пре 27 дана
Главни директор ББЦ-ја Тим Дави поднео је оставку, а недуго потом исто је учинила и извршна директорка ББЦ Невс-а Дебора Тарнес, након оштрих критика због контроверзног начина на који је монтиран говор америчког председника… »

Вести дана »