Povezane vesti

Lavrov: Kažu da smo se negde ukopali i da testiramo nuklearno oružje - to nije tačno

Lavrov: Kažu da smo se negde ukopali i da testiramo nuklearno oružje - to nije tačno

Sputnik pre 9 sati
Izjave američkog predsednika Donalda Trampa o navodnom obnavljanju nuklearnih testiranja u Rusiji nisu tačne, a Moskva je spremna da razmotri nastale zabrinutosti američke strane, izjavio je ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov. Ministar je… »
Ruska ambasada otvoreno stala na trampovu stranu: Raspalili bez dlake na jeziku, pljušte teške reči

Ruska ambasada otvoreno stala na trampovu stranu: Raspalili bez dlake na jeziku, pljušte teške reči

Alo pre 9 sati
Ruska ambasada u Londonu pridružila se predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu u kritikovanju BBC-a, nazivajući britanski javni servis "oruđem propagande i dezinformacija punim ideološke dogme". Kritika iz Moskve usledila je nakon pretnje… »
"Postali su platforma za rusofobiju i ekstremizam": Rusi se pridružili Trampovoj kritici BBC-a

"Postali su platforma za rusofobiju i ekstremizam": Rusi se pridružili Trampovoj kritici BBC-a

Večernje novosti pre 9 sati
RUSKA ambasada u Londonu pridružila se predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu u kritikovanju BBC-a, nazivajući britanski javni servis "oruđem propagande i dezinformacija punim ideološke dogme". Foto: Profimedia Kritika iz Moskve usledila… »
Skandal bez presedana: Kako je manipulacija snimkom došla glave vrhu BBC-ja i šta sledi

Skandal bez presedana: Kako je manipulacija snimkom došla glave vrhu BBC-ja i šta sledi

Nova pre 12 sati
Skandal trese jedan od najvećih svetskih medija na svetu - BBC, zbog čega je predsednik te mreže uputio izvinjenje javnosti. A kako je zapravo došlo do skandala? Dva najviša rukovodioca BBC-ja, generalni direktor Tim Dejvi i izvršna direktorka BBC Njuza… »
„Obeleženi skandalima“: Ko je rukovodeći dvojac BBC koji su podneli ostavke zbog montiranog govora Trampa?

„Obeleženi skandalima“: Ko je rukovodeći dvojac BBC koji su podneli ostavke zbog montiranog govora Trampa?

Danas pre 1 dan
Glavni direktor BBC-ja Tim Davi podneo je ostavku, a nedugo potom isto je učinila i izvršna direktorka BBC News-a Debora Tarnes, nakon oštrih kritika zbog kontroverznog načina na koji je montiran govor američkog predsednika Donalda Trampa u dokumentarcu… »

Vesti dana »