Povezane vesti
Za jedan dan rođeno 14 beba Bebi-bum u ovom gradu u Srbiji
Alo 11.11.2025
Lepe vesti stižu iz porodilišta sa Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu jer je tokom 24 sata rođeno 14 beba. - Naš grad bogatiji je za osam devojčica i šest dečaka. Uvek se radujemo kad za jedan dan dobijemo dvocifren broj novih malih… »
Rode rade punom parom: Bebi bum u Kragujevcu, za 24 sata rođeno 14 beba
RINA 11.11.2025
Rode rade punom parom: Bebi bum u Kragujevcu, za 24 sata rođeno 14 beba Kragujevac - Lepe vesti stižu iz porodilišta sa Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu jer je tokom 24 sata rođeno 14 beba. - Naš grad bogatiji je za osam devojčica i šest… »
U Kragujevcu rođeno 14 beba za jedan dan
iKragujevac 11.11.2025
U porodilištu Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac tokom protekla 24 sata rođeno je 14 beba – osam devojčica i šest dečaka. Kragujevac je tako postao bogatiji za još četrnaest novih sugrađana. Svim roditeljima upućuju se iskrene čestitke, a… »
Vesti dana »
Mađar: „Ako me Putin bude nazvao, reći ću mu da okonča rat sa Ukrajinom“
Serbian News Media pre 21 minutajoš 40 povezanih
Američka vojska spremna da blokira iranske luke, dok Teheran preti lukama na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 26 minutajoš 111 povezana
Bili smo više glavom u meču koji nam život znači! Obradović o novoj pobedi: Našli smo način, ali mora bolje
Dnevnik pre 26 minutajoš 28 povezanih
Zbog povratka građana sa odmora, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima
N1 Info pre 9 satijoš 22 povezane
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 51 minutajoš 233 povezane