Povezane vesti

Održan Kongres „Niš, moj grad“: Deset godina rada i najava osnivanja regionalnog pokreta juga Srbije

Održan Kongres „Niš, moj grad“: Deset godina rada i najava osnivanja regionalnog pokreta juga Srbije

Glas juga pre 5 sati
Jedan od osnivača, Miodrag Stanković, istakao je da je Kongres bio prilika da se sagleda sve što je organizacija postigla, ali i da se najave važni koraci u budućem radu. „Naša organizacija, koja okuplja 17 pokreta, grupa građana i udruženja i koja je… »
Koalicija Niš, moj grad prerasta u regionalni pokret juga Srbije

Danas pre 9 sati
Koalicija „Niš, moj grad“, koja okuplja 17 pokreta, grupa građana i udruženja, ubuduće će delovati kao regionalni pokret juga Srbije, odlučeno je na sinoćnjem Kongresu te koalicije. Inicijativu je pokrenuo niški odbor koalicije, navodi se u saopštenju… »
„Niš, moj grad“ postaje regionalni pokret

„Niš, moj grad“ postaje regionalni pokret

Južne vesti pre 9 sati
Koalicija „Niš, moj grad“ koja okuplja 17 udruženja i grupa građana, na kongresu povodom desetogodišnjice postojanja donela je odluku da preraste u regionalni pokret i svoje delovanje proširi na ceo jug Srbije. Kako su poručili osnivači Miodrag Stanković… »

N1 Info pre 10 sati
Koalicija "Niš, moj grad", koja okuplja 17 pokreta, grupa građana i udruženja, ubuduće će delovati kao regionalni pokret juga Srbije, odlučeno je na sinoćnjem Kongresu te koalicije.Inicijativu je pokrenuo niški odbor koalicije, navodi se u saopštenju… »
Koalicija „Niš, moj grad“ prerasta u regionalni pokret juga Srbije

Koalicija „Niš, moj grad“ prerasta u regionalni pokret juga Srbije

Serbian News Media pre 10 sati
Koalicija „Niš, moj grad“, koja okuplja 17 pokreta, grupa građana i udruženja, ubuduće će delovati kao regionalni pokret juga Srbije, odlučeno je na sinoćnjem Kongresu te koalicije. Inicijativu je pokrenuo niški odbor koalicije, navodi se u saopštenju… »

Vesti dana »