Povezane vesti
Održan Kongres „Niš, moj grad“: Deset godina rada i najava osnivanja regionalnog pokreta juga Srbije
Glas juga pre 22 dana
Jedan od osnivača, Miodrag Stanković, istakao je da je Kongres bio prilika da se sagleda sve što je organizacija postigla, ali i da se najave važni koraci u budućem radu. „Naša organizacija, koja okuplja 17 pokreta, grupa građana i udruženja i koja je… »
Koalicija Niš, moj grad prerasta u regionalni pokret juga Srbije
Danas pre 22 dana
Koalicija „Niš, moj grad“, koja okuplja 17 pokreta, grupa građana i udruženja, ubuduće će delovati kao regionalni pokret juga Srbije, odlučeno je na sinoćnjem Kongresu te koalicije. Inicijativu je pokrenuo niški odbor koalicije, navodi se u saopštenju… »
„Niš, moj grad“ postaje regionalni pokret
Južne vesti pre 22 dana
Koalicija „Niš, moj grad“ koja okuplja 17 udruženja i grupa građana, na kongresu povodom desetogodišnjice postojanja donela je odluku da preraste u regionalni pokret i svoje delovanje proširi na ceo jug Srbije. Kako su poručili osnivači Miodrag Stanković… »
Koalicija Niš, moj grad prerasta u regionalni pokret juga Srbije
N1 Info pre 22 dana
Koalicija "Niš, moj grad", koja okuplja 17 pokreta, grupa građana i udruženja, ubuduće će delovati kao regionalni pokret juga Srbije, odlučeno je na sinoćnjem Kongresu te koalicije.Inicijativu je pokrenuo niški odbor koalicije, navodi se u saopštenju… »
Koalicija „Niš, moj grad“ prerasta u regionalni pokret juga Srbije
Serbian News Media pre 22 dana
Koalicija „Niš, moj grad“, koja okuplja 17 pokreta, grupa građana i udruženja, ubuduće će delovati kao regionalni pokret juga Srbije, odlučeno je na sinoćnjem Kongresu te koalicije. Inicijativu je pokrenuo niški odbor koalicije, navodi se u saopštenju… »
Vesti dana »
Federalni agenti SAD otpočeli masovna hapšenja migranata po Nju Orleansu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Pregovori se nastavljaju, Vitkof i Kušner u četvrtak na sastanku sa Umerovim
Blic pre 4 satijoš 3 povezane
Bio nerazdvojan sa Desingericom, zarađivao 15.000 evra mesečno, pa se na kraju vratio kod mame da živi - Pljugica batalio estradu: "30.000 dinara mesečno, jede se pašteta"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Nakon privođenja zbog sumnje da je učestvovao u nameštanju tendera, Stefano Sanino napušta funkciju u Evropskoj komisiji
Danas pre 7 satijoš 2 povezane