Povezane vesti
Nemački savez želi kompenzaciju za igrače koji promene reprezentativni dres
Sportski žurnal pre 6 sati
“Analizirali smo spiskove igrača od selekcija do 15 do 21 godine, procenat je znatno veći od 43 odsto”. Nemački fudbalski savez (DFB) najavio je danas da želi da uvede kompenzaciju u slučajevima kada fudbaleri odluče da igraju za druge reprezentacije… »
Srbija je trebalo da plati Nemačkoj odluku lazara Samardžića?! Nemci bi da postavljaju pravila, imaju ideju koja bi sve…
Kurir pre 6 sati
Nemački fudbalski savez (DFB) najavio je da želi da uvede kompenzaciju u slučajevima kada fudbaleri odluče da nastupaju za druge reprezentacije, nakon što su ranije igrali za Nemačku u mlađim kategorijama. - Jednostavno mi nema smisla da igrač koji je… »
DFB želi kompenzaciju za igrače koji promene reprezentaciju nakon igranja za Nemačku
Radio sto plus pre 8 sati
“Jednostavno mi nema smisla da igrač koji je pet godina treniran pre svega u svom klubu, ali i od strane saveza kao mlađeg partnera, može besplatno da promeni nacionalni savez”, rekao je za agenciju DPA izvršni direktor DFB-a Andreas Retig. Fudbaler… »
Nemačka presekla, od sada će da traži pare: I Lazar Samardžić razlog za ovakav potez
Nova pre 8 sati
Nemački fudbalski savez (DFB) najavio je da želi da uvede kompenzaciju u slučajevima kada fudbaleri odluče da nastupaju za druge reprezentacije, nakon što su ranije igrali za Nemačku u mlađim kategorijama. „Jednostavno mi nema smisla da igrač koji je pet… »
Vesti dana »
Sramni potez žena iz „ćacilenda“: Laserom provocirale građane oko Dijane Hrke VIDEO
Nova pre 2 satajoš 33 povezane
Gradska čistoća uklanja crvenu liniju koju su danas iscrtali studenti kod Generalštaba
Nova pre 4 satijoš 43 povezane
Kakva utakmica: Partizan posle velike drame prekinuo niz od četiri poraza u Evroligi
Euronews pre 1 satjoš 106 povezanih
Turski vojni teretni avion srušio se u Gruziji sa 20 vojnika i članova posade
Radio 021 pre 6 satijoš 37 povezanih