Povezane vesti

Mićin poručio roditeljima: Ne dozvolite da deca budu manipulisana i da bojkotuju nastavu sutra

Mićin poručio roditeljima: Ne dozvolite da deca budu manipulisana i da bojkotuju nastavu sutra

Euronews pre 4 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin izjavio je danas da ima saznanja da pojedini građani koji podržavaju blokade instruišu svoju decu, učenike srednjih škola, da organizovano bojkotuju nastavu sutra i pozvao roditelje da ne dozvole da njihova deca budu… »
Mićin: Pojedini građani instruišu učenike srednjih škola da sutra organizovano bojkotuju nastavu

Mićin: Pojedini građani instruišu učenike srednjih škola da sutra organizovano bojkotuju nastavu

RTV pre 6 sati
NOVI SAD - "Kao gradonačelnik svih građana Novog Sada, dužan sam da obavestim javnost da imamo saznanja da pojedini građani, koji podržavaju blokade, instruišu svoju decu, učenike srednjih škola, da sutra organizovano bojkotuju nastavu", navodi… »
Mićin apeluje na roditelje da ne dozvole deci da sutra učestvuju u bojkotu nastave

Mićin apeluje na roditelje da ne dozvole deci da sutra učestvuju u bojkotu nastave

Danas pre 6 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin apelovao je na roditelje da ne dozvole da njihova deca učestvuju u najavljenom bojkotu nastave koji bi, prema njegovim rečima, trebalo da se održi sutra. „Kao gradonačelnik svih građana Novog Sada, dužan sam da… »
Mićin: "Pozivi na bojkot nastave predstavljaju manipulaciju maloletnom decom i udar na obrazovni sistem"

Mićin: "Pozivi na bojkot nastave predstavljaju manipulaciju maloletnom decom i udar na obrazovni sistem"

Radio 021 pre 7 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin apelovao je na roditelje da ne dozvole da njihova deca učestvuju u najavljenom bojkotu nastave koji bi, prema njegovim rečima, trebalo da se održi sutra. "Kao gradonačelnik svih građana Novog Sada, dužan sam da… »
"Instruišu decu da sutra bojkotuju nastavu" Gradonačelnik Novog Sada Mićin apelovao na roditelje: "Ne dozvolite da vaša deca…

"Instruišu decu da sutra bojkotuju nastavu" Gradonačelnik Novog Sada Mićin apelovao na roditelje: "Ne dozvolite da vaša deca…

Dnevnik pre 7 sati
Prvi čovek Novog Sada Žarko Mićin obratio se sugrađanima, apelujući na roditelje srednjoškolaca, da odole političkim pritiscima, te da ne dozovle da njihova deca budu iskorišnjena. -Kao gradonačelnik svih građana Novog Sada, dužan sam da obavestim… »

Vesti dana »