Povezane vesti
Vedrana Rudan otkrila potresne detalje borbe sa rakom: "Lekar mi je rekao da bolest napreduje..."
B92 pre 3 sata
Književnica Vedrana Rudan otkrila je nove detalje borbe s karcinomom u svojoj kolumni. Vedrana Rudan se već neko vreme bori s karcinomom, a u najnovijoj kolumni "Očaj" koji je obavila na blogu Devojka u zagrljaju metastaza na sajtu Rudan.info otkrila je… »
"Onkolog mi je rekao da bolest napreduje": Vedrani Rudan se pogoršalo zdravstveno stanje, potresna ispovest slama srca
Mondo pre 4 sati
Poznata hrvatska književnica Vedrana Rudan vodi tešku borbu s teškom bolešću, a kako sama priznaje, njeni poslednji nalazi nisu ohrabrujući. Svoju borbu s karcinomom otvoreno deli s javnošću, redovno pišući o svemu što prolazi. Rudan se suočava s… »
"Ovih dana često padam u provaliju" Vedrana Rudan otkrila da joj se zdravstveno stanje pogoršalo: "Onkolog mi je rekao da…
Kurir pre 5 sati
Poznata hrvatska književnica Vedrana Rudan već neko vreme vodi tešku borbu s ozbiljnom bolešću, a kako sama priznaje, njeni poslednji nalazi nisu ohrabrujući. Svoju borbu s karcinomom otvoreno deli s javnošću, redovno pišući o svemu što prolazi. Rudan se… »
Vedrana Rudan otkrila da joj se stanje pogoršalo, pa pomenula skandal u Splitu: „Glas čoveka mi je trebao više od morfijuma“…
Nova pre 6 sati
Poznata spisateljica u svojoj novoj kolumni osudila je ponašanje nasilnika koji su napali Srbe u Splitu. U svom novom tekstu na sajtu Rudan.info ona je izrazila očajanje zbog stanja u hrvatskom društvu, govorila o čoveku koji joj je ulio nadu, ali i… »
"Bolest napreduje, ali se ne plašim smrti" Vedrani Rudan se pogoršalo zdravstveno stanje!
Alo pre 6 sati
Najnoviji tekst opisala je rečima: "Očaj", u kom je otkrila da joj se stanje pogoršalo. Vedrana Rudan već neko vreme vodi bitku protiv opake bolesti, a kako njeni nalazi pokazuju, stanje joj se dodatno pogoršalo. Ima redak oblik karcinoma, tačnije rak… »
Vedrani Rudan se pogoršalo zdravstveno stanje: "Onkolog kaže da bolest napreduje"
Večernje novosti pre 6 sati
HRVATSKA književnica Vedrana Rudan već neko vreme vodi bitku protiv opake bolesti, a kako kaže njeni nalazi su se pogoršali. Foto: ATA images Vedrana Rudan ima redak oblik karcinoma, tačnije rak žučnih kanalića. O trenutnom zdravstvenom stanju pisala je… »
Vesti dana »
Sramni potez žena iz „ćacilenda“: Laserom provocirale građane oko Dijane Hrke VIDEO
Nova pre 54 minutajoš 31 povezana
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih
Radnici "Gradske čistoće" u Beogradu uklanjaju crvenu liniju koju su studenti iscrtali oko Generalštaba
Radio 021 pre 1 satjoš 43 povezane
Crno-beli krenuli sa dna - crveno-beli i dalje u vrhu: Ovako izgleda tabela Evrolige posle poraza Zvezde i pobede Partizana
Kurir pre 5 minutajoš 104 povezane
Grad Zagreb zabranio "Za dom spremni" na koncertima i javnim događajima
RTV pre 50 minutajoš 24 povezane