Povezane vesti
Nata i Dara bi mogle da budu prije! Evo šta veže Hanu i Kostu: Smejali smo se, nisam ga pitala šta misli
Kurir pre 22 dana
Pevačica Dara Bubamara stigla je na snimanje "Zvezda Granda" u zanimljivom sportskom izdanju, a odmah je otkrila u čemu se bolje oseća. - Zavisi kako žena iznese. Ja više volim sportski, ali ovako, sportski-elegantno. Ne znam šta muškarci vole, kod mene… »
Dara i Nataša Bekvalac postaju prije? Bubamara sve javno priznala - Kosta i Hana se poznaju iz škole
Telegraf pre 22 dana
Danas se na Košutnjaku snimala još jedna emisija "Zvezde Granda", a među poslednjim članovima žirija je stigla Dara Bubamara. Pevačica je za današnje snimanje odabrala ležerniju kombinaciju, te je otkrila da se u tome oseća mnogo prijatnije. - Zavisi… »
Vesti dana »
Nikola Selaković – portret bez (s)rama: Radikal, ministar, strasni poznavalac ustaša
Nova pre 25 minutajoš 52 povezane
Gaspromnjeft: Srpsko tržište snabdeveno naftnim derivatima u potrebnim količinama
N1 Info pre 10 minutajoš 43 povezane
Neviđen zaokret! Putin i Vitkof razgovarali iza zatvorenih vrata, ruski uspesi naterali Vašington na novu strategiju
Alo pre 2 satajoš 40 povezanih
Usvojen budžet i još 57 tačaka dnevnog reda: Gas i nafta, Antonijević, udžbenici - šta je sve usvojeno
NIN pre 1 satjoš 54 povezane
Mađarski šok za Evropsku uniju: Ne želimo da se odreknemo ruskog gasa, idemo na sud
Kurir pre 3 satajoš 33 povezane