Povezane vesti
Ovako nešto nismo videli još od vladavine Đokovića, 3. teniser sveta bliži 1000. igraču nego Sineru i Alkarazu
Telegraf 11.11.2025
Svetski tenis je blizu završetka još jedne sezone, pošto je na programu ostao samo Završni masters u Torinu, gde nastupa osam najboljih tenisera, osim Novaka Đokovića, koji je posle osvajanja Atine odustao od takmičenja, umesto njega je u igru ušao… »
Alkaraz napravio savršenog igrača: To bi bio teniski "monstrum", ove dve stvari je uzeo od Đokovića
Telegraf 11.11.2025
Ovih dana se u Torinu održava završni Masters turnir na kojem nastupa osam najboljih tenisera na ATP listi, uz izuzeće Novaka Đokovića, koji je posle Atine otkazao turnir u Italiji zbog manje povrede. Teniseri su ovih dana zauzeti u Torinu, a osim što… »
Vesti dana »
Bačena bomba na kuću Zdravka Čolića u Beogradu, priveden osumnjičeni
BBC News pre 3 minutajoš 12 povezanih
Srbin je oborio novi rekord! Nikola Jokić drugi na večnoj listi svih vremena, samo je jedan čovek ispred njega (video)
Večernje novosti pre 18 minutajoš 11 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Danas u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 6 satijoš 5 povezanih
Vučić: Predan sam ideji članstva Srbije u EU, dok sam ja predsednik, zemlja će biti na evropskom putu
Radio 021 pre 13 minutajoš 4 povezane