Povezane vesti

Kako je ruska medijska kuća RT obučavala novinare u Africi

NIN pre 20 sati
Obraćajući se novinarima iz čitave Afrike, direktor ruske medijske kuće RT koju finansira Kremlj, naveo je: "Mi smo jedni od najboljih u proveri činjenica i nikad nismo uhvaćeni u širenju lažnih informacija". Njegova izjava, unapred snimljena i prikazana… »

Južne vesti pre 20 sati
RT Academy website Hiljade afričkih blogera i novinara je pohađalo kurs ruske medijske kuće RT-a koju kontroliše država Obraćajući se novinarima iz čitave Afrike, direktor ruske medijske kuće RT koju finansira Kremlj, naveo je: „Mi smo jedni od najboljih… »

Danas pre 20 sati
Obraćajući se novinarima iz čitave Afrike, direktor ruske medijske kuće RT koju finansira Kremlj, naveo je: „Mi smo jedni od najboljih u proveri činjenica i nikad nismo uhvaćeni u širenju lažnih informacija“. Njegova izjava, unapred snimljena i prikazana… »

Radio 021 pre 20 sati
Hiljade afričkih blogera i novinara je pohađalo kurs ruske medijske kuće RT koju kontroliše država. RT Academy website Hiljade afričkih blogera i novinara je pohađalo kurs ruske medijske kuće RT-a koju kontroliše država Obraćajući se novinarima iz čitave… »

BBC News pre 20 sati
Hiljade afričkih blogera i novinara je pohađalo kurs ruske medijske kuće RT koju kontroliše država. Obraćajući se novinarima iz čitave Afrike, direktor ruske medijske kuće RT koju finansira Kremlj, naveo je: „Mi smo jedni od najboljih u proveri činjenica… »

Vesti dana »