Povezane vesti
Kako je ruska medijska kuća RT obučavala novinare u Africi
NIN 11.11.2025
Obraćajući se novinarima iz čitave Afrike, direktor ruske medijske kuće RT koju finansira Kremlj, naveo je: "Mi smo jedni od najboljih u proveri činjenica i nikad nismo uhvaćeni u širenju lažnih informacija". Njegova izjava, unapred snimljena i prikazana… »
Južne vesti 11.11.2025
RT Academy website Hiljade afričkih blogera i novinara je pohađalo kurs ruske medijske kuće RT-a koju kontroliše država Obraćajući se novinarima iz čitave Afrike, direktor ruske medijske kuće RT koju finansira Kremlj, naveo je: „Mi smo jedni od najboljih… »
Danas 11.11.2025
Obraćajući se novinarima iz čitave Afrike, direktor ruske medijske kuće RT koju finansira Kremlj, naveo je: „Mi smo jedni od najboljih u proveri činjenica i nikad nismo uhvaćeni u širenju lažnih informacija“. Njegova izjava, unapred snimljena i prikazana… »
Radio 021 11.11.2025
Hiljade afričkih blogera i novinara je pohađalo kurs ruske medijske kuće RT koju kontroliše država. RT Academy website Hiljade afričkih blogera i novinara je pohađalo kurs ruske medijske kuće RT-a koju kontroliše država Obraćajući se novinarima iz čitave… »
BBC News 11.11.2025
Hiljade afričkih blogera i novinara je pohađalo kurs ruske medijske kuće RT koju kontroliše država. Obraćajući se novinarima iz čitave Afrike, direktor ruske medijske kuće RT koju finansira Kremlj, naveo je: „Mi smo jedni od najboljih u proveri činjenica… »
Vesti dana »
FOTO, VIDEO Studenti prikupljaju potpise za izbore: U kampusu vreme prikupljanja potpisa produženo do 22h
Radio 021 pre 2 satajoš 55 povezanih
Deset uloga koje su stvorile legendu Brižit Bardo i njen put do filmske večnosti
Blic pre 1 satjoš 65 povezanih
Do 18 časova na izborima na Kosovu glasalo 38.55 odsto glasača, najveća izlaznost na severu Kosova
Serbian News Media pre 6 minutajoš 57 povezanih