Povezane vesti
Mesijev veliki intervju odjeknuo Katalonijom: "Barsa je moja kuća, sve mi nedostaje i jedva čekam da se vratim!"
Sportske.net pre 23 dana
Lionel Mesi je odlučio da iskoristi ovu pauzu da zadovolji svoju nostalgiju i poseti svoju kuću - Barselonu. Kao što je poznato, Mesi je nenajavljeno ušao na renovirani stadion "Kamp nou", a dan kasnije dao je ekskulizvni intervju za list Sport. U njemu… »
Lionel Mesi "zapalio" svet: "Barsa je moja kuća, jedva čekam da se vratim..."
Telegraf pre 23 dana
Legendarni fudbaler Lionel Mesi iskoristio je reprezentativnu pauzu da se vrati tamo gde je sve počelo, u svoju Barselonu. Najveći igrač u istoriji kluba nenajavljeno je posetio renovirani stadion „Kamp Nou“, a potom dao ekskluzivni intervju za španski… »
Vesti dana »
Vučić: Nikad nisam lagao, sledeća godina možda najbolja u našoj istoriji - izbori u maju ili decembru
N1 Info pre 54 minutajoš 41 povezana
Vučić: Selakovića ne gone zbog lopovluka, kriminala, korupcije, već zbog politike
Beta pre 14 minutajoš 42 povezane
NBS i ekonomisti o platnom prometu i stabilnosti finansijskog sistema u vezi sa NIS-om i mogućem preuzimanju državnog udela
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Ostoja Mijailović nije došao u Arenu na utakmicu Partizan – Bajern
Nova pre 4 minutajoš 68 povezanih
Izrael učestvuje na Evroviziji - Slovenija, Španija, Holandija i Irska bojkotuju
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih