Povezane vesti

Zgodna Novosađanka raspametila snimkom iz Amerike: Plesala oko šipke, a onda joj je prišla ona (Video)

Zgodna Novosađanka raspametila snimkom iz Amerike: Plesala oko šipke, a onda joj je prišla ona (Video)

Mondo pre 13 sati
Jedna od naših najlepših glumica, Nina Seničar, danas proslavlja 40. rođendan, a tim povodom se oglasila na svom Instagram profilu. Umesto glamuozne proslave, Nina je oduvala svećice u plesnom studiju dok se vrtela oko šipke. Nina se snimala dok pleše… »
Bosanac progovorio o honoraru Otkrio i cifru: "Ne može bolje!"

Bosanac progovorio o honoraru Otkrio i cifru: "Ne može bolje!"

Alo pre 13 sati
Kako je kompozitor istakao, zadovoljan je primanjima koje ima. Kompozitor i harmonikaš Dragan Stojković Bosanac progovorio je o penziji i honoraru koji dobija u "Pinkovim zvezdama", gde je od pre dva meseca u ulozi člana žirija. Bosanac je pre toga… »
Dobija manje od 100 evra po emisiji: Bosanac progovorio o honoraru u Pinkovim zvezdama, ovo je tačna cifra (Video)

Dobija manje od 100 evra po emisiji: Bosanac progovorio o honoraru u Pinkovim zvezdama, ovo je tačna cifra (Video)

Mondo pre 14 sati
Dragan Stojković Bosanac je pre toga godinama bio u "Zvezdama Granda", a o njegovom transferu u "Pinkove zvezde" naširoko se pričalo. Bosanac, koji će uskoro dobiti unuče od ćerke Aleksandre Džidže Stojković, naveo je u svom stilu da kao član žirija… »
"Mi smo SAD glumci" Bosanac o svađama među članovima žirija Pinkovih zvezda! Progovorio i o svom honoraru

"Mi smo SAD glumci" Bosanac o svađama među članovima žirija Pinkovih zvezda! Progovorio i o svom honoraru

Kurir pre 18 sati
Dragan Stojković Bosanac iskoristio je vreme pred početak snimanja "Pinkovih zvezda" da porazgovara s novinarima. U jednom trenutku potegla se tema o njegovom honoraru u ovom formatu, što je on prokoemntarisao na duhoviti način. - Imam penziju, ne može… »
Poruke jednog komšije osvojile Internet: Svako jutro dolazi s kartonom i žali se na buku i loše parkiranje

Poruke jednog komšije osvojile Internet: Svako jutro dolazi s kartonom i žali se na buku i loše parkiranje

Mondo pre 1 dan
Koliko puta vam se desilo da, dok se protežete u krevetu na slobodan dan, začujete bušilicu iz komšijinog stana? Glasnu muziku, lupanje, premeštanje nameštaja? Nije prijatno, sigurno, ali jedan komšija iz Amerike je osvojio Internet načinom na koji se… »

Vesti dana »