Povezane vesti
Predsednik Vučić se obratio naciji: Rat između Evrope i Rusije je sve izvesniji...
Dnevnik pre 1 dan
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u Nacionalnomg dnevniku na TV Pink i govori o najvažnijim i najaktuelnijim temama u Srbiji. Predsednik Vučić govoriće o pozivu na dijalog Dijani Hrki, kao i svim drugim aktuelnim temama. O… »
Vučić: Razgovor sa Hrkom neovlašćeno sniman, imamo 10 dana da rešimo NIS, rat Evrope i Rusije izvestan
Telegraf pre 1 dan
O Generalštabu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u Nacionalnom dnevniku na TV Pink, a govorio je o najvažnijim i najaktuelnijim temama u Srbiji. Predsednik se na samom početku svog obraćanja osvrnuo na razgovor sa Uglješom Mrdićem i Dijanom… »
Vučić: Vojnobezbednosna agencija me obavestila da je moj razgovor sa Dijanom Hrkom neovlašćeno sniman
N1 Info pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov jučerašnji razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman, ali da on nikoga neće goniti zbog toga pošto je ponosan na sve šta je tom prilikom… »
Vučić: Nastaviću da se borim da Dijana Hrka prekine štrajk glađu; u četvrtak izuzetno važan sastanak sa Makronom
RTS pre 5 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da njegova molba Dijani Hrki i dalje stoji. Uvek ste dobrodošli, uvek možemo da razgovaramo, poručio je Vučić. Povodom kritika u vezi sa zgradom Generalštaba, rekao je da je to mesto jedino na kojem će biti… »
Vučić: Razgovor sa Hrkom bio pristojan; Generalštab dajemo u zakup na 99 godina; Ne mogu da otkrijem ko je treća strana za NIS…
RTV pre 7 sati
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je njegov telefonski razgovor sa Dijanom Hrkom u ponedeljak bio pristojan i da je učinio sve što je u njegovoj moći da pomogne da se agonija jedne žene zaustavi da ne bi ugrozila svoje zdravlje… »
Vučić: Razgovor sa Dijanom Hrkom neovlašćeno sniman, ali neću goniti nikoga
Radio 021 pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov jučerašnji razgovor sa Dijanom Hrkom neovlašćeno sniman. Rekao je i da on nikoga neće goniti zbog toga pošto je ponosan na sve šta je tom… »
Vučić: Vojnobezbednosna agencija me obavestila, moj razgovor sa Dijanom Hrka je neovlašćeno sniman
Nova pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov jučerašnji razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman, ali da on nikoga neće goniti zbog toga pošto je ponosan na sve šta je tom prilikom… »
Vučić o razgovoru sa Dijanom Hrkom: "Želeo sam da zaustavim agoniju žene koja je izgubila dete"
Euronews pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je lično pozvao Dijanu Hrku kako bi razgovarao sa njom i zamolio je da prekine štrajk glađu ispred Skupštine Srbije. "Želeći da zaustavimo agoniju žene koja je izgubila dete. Tog dana je rekla da ne može… »
Vučić: Razgovor sa Dijanom Hrkom je bio pristojan, Vojnobezbednosna agencija me obavestila da je neovlašćeno sniman
NIN pre 7 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je njegov telefonski razgovor sa Dijaom Hrkom u ponedeljak bio pristojan i da je učnio sve što je u njegovoj moći da pomogne da se agonija jedne žene zaustavi da ne bi ugrozila svoje zdravlje, i da je… »
Vučić se oglasio o razgovoru sa Dijanom Hrkom: "u nečemu smo se saglasili, u nečemu nismo"
Mondo pre 8 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je na televiziji "Pink" kada je govorio o razgovoru sa Dijanom Hrkom koja štrajkuje glađu od nedelje 2. novembra. Ona je potvrdila da ju je pozvao predsednik Srbije u ponedeljak 10. novembra, ali nije htela da… »
Vučić o razgovoru sa Dijanom Hrka: „VBA me obavestila da je sniman, ponosan sam na sve što sam izgovorio“
Serbian News Media pre 7 sati
Vučić: Vojnobezbednosna agencija me obavestila da je moj razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman
Novi magazin pre 7 sati
Vučić se večeras obraća naciji: Poznato tačno vreme
Telegraf pre 16 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, biće večeras gost u "Nacionalnom dnevniku" na radio televiziji "Pink" od 18 i 30 časova, objavljeno je na njegovom zvaničnom Instragram nalogu. Podsetimo, predsednik se juče oglasio i naveo da se čuo sa Dijanom Hrkom… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla tokom dana pretežno sunčano
Radio sto plus pre 1 satjoš 1 povezana
I učenici dve niške gimnazije sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Spanulis posle "tužnog" poraza od Partizana pogledao novinara u oči: "Zato sam osvajao Evrolige i titule..."
Telegraf pre 1 satjoš 2 povezane