Povezane vesti

Misica Mongolka otkrila da ima i naše poreklo: Oglasila se i svima zapušila usta "Živela sam u Srbiji, sa ponosom govorim…

Misica Mongolka otkrila da ima i naše poreklo: Oglasila se i svima zapušila usta "Živela sam u Srbiji, sa ponosom govorim…

Kurir pre 3 sata
Na predstojećem izboru za Mis Univerzuma 2025, koji će biti održan 21. novembra u Tajlandu, Srbiju će predstavljati manekenka mongolskog porekla Jelena Egorova. Kada je objavljeno da će Jelena predstavljati našu zemlju, domaća javnost se podelila. Jedan… »
(Video) Misica svima zapušila usta "Imam srpske korene, živela sam u Srbiji i s ponosom govorim srpski!"

(Video) Misica svima zapušila usta "Imam srpske korene, živela sam u Srbiji i s ponosom govorim srpski!"

Dnevnik pre 3 sata
Manekenka mongolskog porekla Jelena Egopova predstavlja Srbiju na izboru za Mis Univerzuma 2025, izazivajući podeljene reakcije, a sada se javno oglasila. Na predstojećem izboru za Mis Univerzuma 2025, koji će biti održan 21. novembra u Tajlandu, Srbiju… »
Izbor za Mis i Mister Univerzuma: Zašto Srbija šalje Mongolku i Nemca?

Izbor za Mis i Mister Univerzuma: Zašto Srbija šalje Mongolku i Nemca?

Vreme pre 9 sati
Na ovogodišnjem izboru za Mis i Mister Univerzuma Srbiju će predstavljati Mongolka i Nemac sa srpskim pasošem. Tabloidi razglabaju da je mnogo onih koji su gnevni zbog toga što Srbiju ne predstavljaju Srpkinja i Srbin, da se Srbija „odriče svog… »

Vesti dana »