Povezane vesti

Tramp proglasio slavljenje "dana pobede": Mi smo pobednici i u Prvom i u Drugom svetskom ratu!

Tramp proglasio slavljenje "dana pobede": Mi smo pobednici i u Prvom i u Drugom svetskom ratu!

Pravda pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas, u govoru na Nacionalnom groblju u Arlingtonu, Virdžinija, da će se Dan veterana, koji se slavi 11. novembra, od sada zvati Dan pobede u Prvom svetskom ratu. Kako je rekao, Amerikanci su ti koji su pobedili… »
Gledao sam kako Rusija slavi Dan pobede

Gledao sam kako Rusija slavi Dan pobede

Vesti online pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp priznao je da je pratio proslavu Dana pobede u Drugom svetskom ratu u Rusiji. „Kad sam video kako druge zemlje slave Dan pobede – pratio sam to, gledao sam kako je bilo u Velikoj Britaniji, u Rusiji, kako su oni slavili –… »
Tramp na Nacionalnom groblju veterana u Arlingtonu: Dan veterana ćemo zvati Dan pobede u Prvom svetskom ratu

Tramp na Nacionalnom groblju veterana u Arlingtonu: Dan veterana ćemo zvati Dan pobede u Prvom svetskom ratu

Euronews pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas u govoru na Nacionalnom groblju veterana u Arlingtonu u američkoj saveznoj državi Virdžiniji da će se Dan veterana, koji se obeležava 11. novembra, od sada nazivati Dan pobede u Prvom svetskom ratu. Tramp… »
Dan veterana dobija novo ime Tramp otkrio kako će se od sada zvati ovaj praznik

Dan veterana dobija novo ime Tramp otkrio kako će se od sada zvati ovaj praznik

Alo pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas u govoru na Nacionalnom groblju veterana u Arlingtonu u američkoj saveznoj državi Virdžiniji da će se Dan veterana, koji se obeležava 11. novembra, od sada nazivati Dan pobede u Prvom svetskom ratu. Tramp… »
Palo priznanje Tramp otkrio šta je radio na Dan pobede Ruske federacije

Palo priznanje Tramp otkrio šta je radio na Dan pobede Ruske federacije

Alo pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp priznao je da je pratio proslavu Dana pobede u Drugom svetskom ratu u Rusiji. "Kad sam video kako druge zemlje slave Dan pobede - pratio sam to, gledao sam kako je bilo u Velikoj Britaniji, u Rusiji, kako su oni slavili -… »
Tramp: Dan veterana ćemo zvati Dan pobede u Prvom svetskom ratu

Tramp: Dan veterana ćemo zvati Dan pobede u Prvom svetskom ratu

Politika pre 8 sati
Tramp je položio venac na Grob neznanog vojnika. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas u govoru na Nacionalnom groblju veterana u Arlingtonu u američkoj saveznoj državi Virdžiniji da će se Dan veterana, koji se obeležava 11… »

Vesti dana »