Povezane vesti
Tramp proglasio slavljenje "dana pobede": Mi smo pobednici i u Prvom i u Drugom svetskom ratu!
Pravda pre 6 sati
Američki predsednik Donald Tramp rekao je danas, u govoru na Nacionalnom groblju u Arlingtonu, Virdžinija, da će se Dan veterana, koji se slavi 11. novembra, od sada zvati Dan pobede u Prvom svetskom ratu. Kako je rekao, Amerikanci su ti koji su pobedili… »
Gledao sam kako Rusija slavi Dan pobede
Vesti online pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp priznao je da je pratio proslavu Dana pobede u Drugom svetskom ratu u Rusiji. „Kad sam video kako druge zemlje slave Dan pobede – pratio sam to, gledao sam kako je bilo u Velikoj Britaniji, u Rusiji, kako su oni slavili –… »
Tramp na Nacionalnom groblju veterana u Arlingtonu: Dan veterana ćemo zvati Dan pobede u Prvom svetskom ratu
Euronews pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas u govoru na Nacionalnom groblju veterana u Arlingtonu u američkoj saveznoj državi Virdžiniji da će se Dan veterana, koji se obeležava 11. novembra, od sada nazivati Dan pobede u Prvom svetskom ratu. Tramp… »
Dan veterana dobija novo ime Tramp otkrio kako će se od sada zvati ovaj praznik
Alo pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas u govoru na Nacionalnom groblju veterana u Arlingtonu u američkoj saveznoj državi Virdžiniji da će se Dan veterana, koji se obeležava 11. novembra, od sada nazivati Dan pobede u Prvom svetskom ratu. Tramp… »
Palo priznanje Tramp otkrio šta je radio na Dan pobede Ruske federacije
Alo pre 8 sati
Američki predsednik Donald Tramp priznao je da je pratio proslavu Dana pobede u Drugom svetskom ratu u Rusiji. "Kad sam video kako druge zemlje slave Dan pobede - pratio sam to, gledao sam kako je bilo u Velikoj Britaniji, u Rusiji, kako su oni slavili -… »
Tramp: Dan veterana ćemo zvati Dan pobede u Prvom svetskom ratu
Politika pre 8 sati
Tramp je položio venac na Grob neznanog vojnika. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas u govoru na Nacionalnom groblju veterana u Arlingtonu u američkoj saveznoj državi Virdžiniji da će se Dan veterana, koji se obeležava 11… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za sredu, 12. novembar: Ujutru mraz i magla tokom dana pretežno sunčano
Beta pre 2 satajoš 1 povezana
I učenici dve niške gimnazije sutra bojkotuju nastavu u znak podrške Dijani Hrki
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Spanulis posle "tužnog" poraza od Partizana pogledao novinara u oči: "Zato sam osvajao Evrolige i titule..."
Telegraf pre 3 satajoš 2 povezane
U Skupštini Srbije danas nastavak sednice o izboru članova Saveta REM-a
Telegraf pre 1 satjoš 1 povezana