Povezane vesti
"Reci ovoj da će završiti u zatvoru" Nataša Bekvalac otkrila šok pretnje Ane Nikolić, a evo šta je razlog
Alo pre 2 sata
Ana Nikolić zapretila Nataši Bekvalac. Pevačica Nataša Bekvalac osvrnula se na aktuelna dešavanja na estradi, ali i na svoj odnos sa koleginicom Anom Nikolić. Tom prilikom otkrila je da je Nikolićeva burno reagovala u trenutku kada je želela da joj… »
"Ana Nikolić mi je pretila da ću završiti u zatvoru!" Nataša Bekvalac otvorila dušu o estradi: Jelena Karleuša me je povredila!…
Kurir pre 3 sata
Pevačica Nataša Bekvalac u velikom intervjuu za "Scandal" iskreno je govorila o razvodu od Dače Ikodinovića, osvrnula se na aktuelna dešavanja na estradi, kao i na svoj odnos sa koleginicom Jelenom Karleušom, a pomenula je i Anu Nikolić. Nataša Bekvalac… »
Mnogo me je povredila: Nataša Bekvalac prvi put o odnosu sa Karleušom
Story pre 9 sati
Nataša Bekvalac oduvek je važila za jednu od najiskrenijih ličnosti na domaćoj muzičkoj sceni. Poznata po tome da na svako pitanje odgovara bez zadrške, pevačica ni ovog puta nije pravila izuzetak. U razgovoru za "Scandal!", otvorila je dušu i prvi put… »
Nataša Bekvalac slomljena zbog Jelene Karleuše: Mnogo me je povredila
Svet & Skandal pre 9 sati
Nataša Bekvalac nikad otvorenije govorila je o svojoj karijeri, porodici, ali i o odnosu sa kolegama. Lepa Nata samo za SCANDAL! otkrila je da je u jednom periodu bila veoma bliska sa Jelenom Karleušom. Nataša i Jelena toliko su bile bliske da je… »
Vesti dana »
(BLOG) "Preci su nam uzor": Posle protesta kod Generalštaba, skupovi povodom Dana primirja u Novom Sadu i Kragujevcu
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane
"To je direktna provokacija, nije slučajno": Obradović objasnio svima plan protivnika
Mondo pre 24 satajoš 48 povezanih
Studenti u blokadi i Dijana Hrka: Simbioza ili uzurpacija pokreta i stvaranje kulta ličnosti?
Kurir pre 6 satijoš 43 povezane
Zvezda prekinula pobednički niz: Dubai stotkom slavio u Evroligi, crveno-beli ostali bez dva igrača
Dnevnik pre 24 satajoš 106 povezanih
Prve slike sa mesta pada turskog aviona Oglasilo se ministarstvo, ovo su najnoviji detalji (video/foto)
Kurir pre 3 satajoš 37 povezanih