Povezane vesti

Filip Petrušev ponovo u zvezdi?! Srpski centar srušio crveno-bele, pa poslao poruku navijačima: "Znam da su mnogi ljuti…

Filip Petrušev ponovo u zvezdi?! Srpski centar srušio crveno-bele, pa poslao poruku navijačima: "Znam da su mnogi ljuti…

Kurir pre 18 minuta
Košarkaši Dubaija uspeli su da prekinu čudesan Zvezdin niz od sedam uzastopnih pobeda u Evroligi. Klub iz Emirata savladao je na svom terenu crveno-bele rezultatom 102:86, a jedan od najzaslužnijih za trijumf bio je bivši igrač Crvene zvezde Filip… »
Zvezda prepustila vrh, skok Partizana - promene na tabeli Evrolige!

Zvezda prepustila vrh, skok Partizana - promene na tabeli Evrolige!

B92 pre 38 minuta
Crvena zvezda je u 10. kolu Evrolige poražena od Dubaija, dok je Partizan slavio trijumf nad Monakom, što je dovelo do pomeranja na tabeli nakon nekompletne runde. Crveno-beli su u Dubaiju poražena rezultatom 102:86, uz meču u kom je izgubila još dvojicu… »
Loša odbrana presudila crveno-belima VIDEO

Loša odbrana presudila crveno-belima VIDEO

B92 pre 1 sat
Zvezda je na meču sa Dubaijem izgubila defanzivni identitet, nije izgledala isto kao u prethodnim mečevima, kada su se nizale pobede. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Dubaija u gostima sa 102:86, u okviru 10. kola Evrolige. Crveno-beli su porazom… »
Poraz prekinuo niz

Poraz prekinuo niz

Vesti online pre 1 sat
Košarkaši Crvene zvezde sinoć su u desetom kolu Evrolige na gostovanju izgubili od Dubaija sa 102:86 (29:21, 22:26, 18:18, 33:21), čime su prekinuli niz od sedam uzastopnih pobeda u elitnom takmičenju. Zvezda je tri četvrtine održavala rezultatsku… »
"Znam da je mnogo navijača ljuto na mene": Petrušev pobedio Zvezdu, pa otkrio da li će se vratiti

"Znam da je mnogo navijača ljuto na mene": Petrušev pobedio Zvezdu, pa otkrio da li će se vratiti

Mondo pre 2 sata
Košarkaši Crvene zvezde prekinuli su niz poraza u Evorligi, pošto su na gostovanju Dubaiju ostali bez snage i upisali treći poraz (102:86) u tekućoj sezoni. Među najzapaženijim akterima tog meča bio je srpski košarkaš Filip Petrušev, koji je susret… »
Pobeda Dubaija za prekid Zvezdine pobedničke serije u Evroligi

Pobeda Dubaija za prekid Zvezdine pobedničke serije u Evroligi

Danas pre 10 sati
Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz u 10. kolu Evrolige. Od njih je bio bolji Dubaija rezultatom 102:86. Na taj način prekinut je niz Zvezde od sedam uzastopnih pobeda u elitnom tkamičenju. Trener Crveno-belih Saša Obradović nije mogao da računa na… »
Saša Obradović: Manjak rotacije uticao na našu igru u odbrani

Saša Obradović: Manjak rotacije uticao na našu igru u odbrani

Danas pre 13 sati
Trener košarkaša Crvene zvezde Saša Obradović rekao je da je manjak igrača uticao na slabiju igru u odbrani protiv Dubaija i na preko 100 primljenih poena. – I bez Monekea (Čima), imali smo problem. Čak i sa Ebukom (Izundu), koji se povredio, naša… »
(VIDEO) Maler za malerom: Nova povreda košarkaša Zvezde

(VIDEO) Maler za malerom: Nova povreda košarkaša Zvezde

Danas pre 13 sati
Košarkaši Dubaija slavili su u 10. kolu Evrolige protiv Crvene zvezde rezultatom 102:86. Zvezda je bila lišena usluga Čime Monekea koji je imao problema sa preponama, a zbog povrede zgloba crveno-beli su na četiri i po minuta pre kraja meča ostali bez… »
Pogledajte najinteresantnije momente sa utakmice Dubai – Crvena zvezda (VIDEO)

Pogledajte najinteresantnije momente sa utakmice Dubai – Crvena zvezda (VIDEO)

Danas pre 14 sati
Košarkaši Crvene zvezde doživeli su poraz u 10. kolu Evrolige od Dubaija rezultatom 102:86. Na taj način su crveno-beli prekinuli niz od sedam pobeda u elitnom takmičenju, a najinteresentanije momente sa utakmice možete da pogledate u videu ispod.… »

Vesti dana »