Povezane vesti
Vučić: Vojnobezbednosna agencija me obavestila da je moj razgovor sa Dijanom Hrkom neovlašćeno sniman
Glas Zaječara pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov jučerašnji razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman, ali da on nikoga neće goniti zbog toga pošto je ponosan na sve šta je tom prilikom… »
Ponoš pita čime Dijana Hrka ugrožava vojsku pa je VBA obrađuje
Danas pre 6 sati
Zdravko Ponoš, predsednik Srbija centra, reagovao je na izjavu Aleksandar Vučića, predsednika Srbije da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov razgovor sa Dijanom Hrkom, majkom jedn eod žrtava pada nadstrešnice, sniman. Ponoš je na… »
Vučić: Vojnobezbednosna agencija me obavestila da je moj razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman
Danas pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov jučerašnji razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman, ali da on nikoga neće goniti zbog toga pošto je ponosan na sve šta je tom prilikom… »
Vesti dana »
Univerzitetski profesori danas u 11.30 pružaju podršku Hrki: „Kako raditi kada majka stradalog mladića štrajkuje glađu“
Nedeljnik pre 5 satijoš 79 povezanih
Glasanje za članove REM-a: Hoćemo li dobiti Savet u punom sastavu?
N1 Info pre 4 minutajoš 39 povezanih
Tuhel: Sutrašnja utakmica je finale za Srbiju, Paunović će doneti novu energiju
RTS pre 39 minutajoš 36 povezanih
Velika akcija saobraćajne policije: Za četiri dana otkriveno više od 19.000 prekršaja
InfoKG pre 1 satjoš 20 povezanih
U Srbiju stiže sve hladnije vreme: Evo od kog datuma počinje „smrzavanje“
Nova pre 3 satajoš 25 povezanih