Povezane vesti

Vučić: Vojnobezbednosna agencija me obavestila da je moj razgovor sa Dijanom Hrkom neovlašćeno sniman

Vučić: Vojnobezbednosna agencija me obavestila da je moj razgovor sa Dijanom Hrkom neovlašćeno sniman

Glas Zaječara pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov jučerašnji razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman, ali da on nikoga neće goniti zbog toga pošto je ponosan na sve šta je tom prilikom… »
Ponoš pita čime Dijana Hrka ugrožava vojsku pa je VBA obrađuje

Ponoš pita čime Dijana Hrka ugrožava vojsku pa je VBA obrađuje

Danas pre 6 sati
Zdravko Ponoš, predsednik Srbija centra, reagovao je na izjavu Aleksandar Vučića, predsednika Srbije da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov razgovor sa Dijanom Hrkom, majkom jedn eod žrtava pada nadstrešnice, sniman. Ponoš je na… »
Vučić: Vojnobezbednosna agencija me obavestila da je moj razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman

Vučić: Vojnobezbednosna agencija me obavestila da je moj razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman

Danas pre 15 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov jučerašnji razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman, ali da on nikoga neće goniti zbog toga pošto je ponosan na sve šta je tom prilikom… »

Vesti dana »