Povezane vesti
Ministarstvo odbrane: VBA došla do saznanja da je Hrka neovlašćeno snimala razgovor sa Vučićem
N1 Info 12.11.2025
Ministarstvo odbrane saopštilo je da je Vojnobezbednosna agencija (VBA) preduzimajući mere na bezbednosnoj i kontraobaveštajnoj zaštiti Predsednika Republike Srbije "došla do saznanja da je izvršeno tajno i nezakonito snimanje telefonskog razgovora koji… »
Vučić: Vojnobezbednosna agencija me obavestila da je moj razgovor sa Dijanom Hrkom neovlašćeno sniman
Glas Zaječara 12.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov jučerašnji razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman, ali da on nikoga neće goniti zbog toga pošto je ponosan na sve šta je tom prilikom… »
Ponoš pita čime Dijana Hrka ugrožava vojsku pa je VBA obrađuje
Danas 12.11.2025
Zdravko Ponoš, predsednik Srbija centra, reagovao je na izjavu Aleksandar Vučića, predsednika Srbije da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov razgovor sa Dijanom Hrkom, majkom jedn eod žrtava pada nadstrešnice, sniman. Ponoš je na… »
Vučić: Vojnobezbednosna agencija me obavestila da je moj razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman
Danas 12.11.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da ga je Vojnobezbednosna agencija obavestila da je njegov jučerašnji razgovor sa Dijanom Hrka neovlašćeno sniman, ali da on nikoga neće goniti zbog toga pošto je ponosan na sve šta je tom prilikom… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 20 povezanih
Sprema se konačni udar, Bliski istok drhti! "Preklinju nas, nemaju šanse": Stižu stravične slike razaranja, Izrael najavio napad punom snagom
Blic pre 17 minutajoš 82 povezane
Tišina pred izbore u deset lokalnih samouprava počinje u ponoć i trajaće do nedelje u 20 časova
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 26 povezanih
Naredna 72 sata su ključna: Sručiće se ogromna količina kiše, upozorenje za celu Srbiju, Beograd posebno ugrožen
Mondo pre 52 minutajoš 42 povezane
Studenti u klin, MUP u ploču: Policija tvrdi da su u Kuli napadnuti aktivisti SNS koji su čuvali "propagandni materijal"
Glas Zaječara pre 22 minutajoš 19 povezanih