Povezane vesti

Novak: Donekle sam živeo kao Supermen koji ne može da bude slab, ali poslednjih godina stvarnost me je malo udarila (video)

Novak: Donekle sam živeo kao Supermen koji ne može da bude slab, ali poslednjih godina stvarnost me je malo udarila (video)

Sportski žurnal pre 6 minuta
“Kada gledam tenis, to je kao kad Ronaldo gleda fudbal, vidiš sve drugačijim očima nego prosečan navijač, a oni su me naterali da im se divim”. Novak Đoković je bio gost u emisiji kod britanskog novinara Pirsa Morgana u kojoj je govorio o svom životu… »
Novak otkrio šta želi da mu piše na grobu: Potpuno neočekivan odgovor o kom bruji planeta (video)

Novak otkrio šta želi da mu piše na grobu: Potpuno neočekivan odgovor o kom bruji planeta (video)

Pravda pre 41 minuta
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, nekako uvek uspeva da nas iznenadi. Njegov pomirljivi, hrišćanski stav doveo je do toga da oprosti čoveku koji ga je prozivao u jeku pandemije koronavirusa. Pirs Morgan je sada ugostio Đokovića i najpre… »
Đoković želi još jedan grend slem: „Negujem pobednički mentalitet, daću sve od sebe da dođem do cilja“ divi se sinerovom i…

Đoković želi još jedan grend slem: „Negujem pobednički mentalitet, daću sve od sebe da dođem do cilja“ divi se sinerovom i…

Dnevnik pre 1 sat
LONDON: Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da neguje pobednički mentalitet i istakao da će dati sve od sebe da dođe do cilja. Đoković je bio gost u emisiji kod britanskog novinara Pirsa Morgana u kojoj je govorio o svom životu, karijeri… »
Nole otkrio šta bi voleo da mu piše na nadgrobnom spomeniku

Nole otkrio šta bi voleo da mu piše na nadgrobnom spomeniku

Euronews pre 1 sat
Novak Đoković, najbolji teniser sveta i jedan od najvećih sportista svih vremena, ponovo je pokazao svoju emotivnu stranu tokom iskrenog razgovora sa poznatim britanskim novinarom Pirsom Morganom. U jednom od najdirljivijih trenutaka intervjua, Morgan je… »
„Dugo sam mislio da sam Supermen, a onda sam dobio šamar“: Đoković otvorio dušu, o ovome je baš retko pričao

„Dugo sam mislio da sam Supermen, a onda sam dobio šamar“: Đoković otvorio dušu, o ovome je baš retko pričao

Nova pre 1 sat
Novak Đoković je poznat kao neko ko vodi brigu o telu na način na koji nije niko nikada. Praktično od treće godine je uvek birao da ide stepeništem, a ne liftom (i figurativno i doslovno). Tako je uvek objašnjavao svoj put ka uspehu. U intervjuu sa… »
Negujem pobednički mentalitet, daću sve od sebe da dođem do cilja

Negujem pobednički mentalitet, daću sve od sebe da dođem do cilja

Politika pre 1 sat
Đoković je u karijeri osvojio 101 titulu, a od toga 24. grend slem trofeja. Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da neguje pobednički mentalitet i istakao da će dati sve od sebe da dođe do cilja. Đoković je bio gost u emisiji kod britanskog… »
Novak Đoković zatečen! Druge kažnjavaju godinama, Janika Sinera samo tri meseca

Novak Đoković zatečen! Druge kažnjavaju godinama, Janika Sinera samo tri meseca

Večernje novosti pre 1 sat
Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je da neguje pobednički mentalitet i istakao da će dati sve od sebe da dođe do cilja. Foto: Profimedia Đoković je bio gost u emisiji kod britanskog novinara Pirsa Morgana u kojoj je govorio o svom životu… »
Ispovest šampiona: Đoković o porodici, detinjstvu u Srbiji, najtežim danima u karijeri i nasleđu u tenisu

Ispovest šampiona: Đoković o porodici, detinjstvu u Srbiji, najtežim danima u karijeri i nasleđu u tenisu

RTV pre 2 sata
LONDON - Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković bio je gost u emisiji "Piers Morgan Uncensored", gde je u više od sat vremena otvoreno govorio o svom životu, karijeri, porodici i izazovima kroz koje je prolazio. Britanski novinar, koji je ranije bio… »
“Shvatio sam šta želim da mi piše na nadgrobnom spomeniku”: Novak na ivici suza pred kamerama

“Shvatio sam šta želim da mi piše na nadgrobnom spomeniku”: Novak na ivici suza pred kamerama

Mondo pre 2 sata
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković gostovao je u emisiji britanskog novinara Pirsa Morgana, a njegov intervju glavna je tema svih svetskih medija. Novak je otkrio detalje iz svog života koje nikada ranije nismo čuli, Pirs mu se izvinjavao zbog… »

RTS pre 2 sata
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković bio je gost u emisiji "Piers Morgan Uncensored", gde je u više od sat vremena otvoreno govorio o svom životu, karijeri, porodici i izazovima kroz koje je prolazio. Britanski novinar, koji je ranije bio jedan od… »
Veliki intervju Novaka Đokovića: "Da li sam GOAT? Neću reći... Slučaj Sinera nije u redu!"

Veliki intervju Novaka Đokovića: "Da li sam GOAT? Neću reći... Slučaj Sinera nije u redu!"

Sportske.net pre 3 sata
Nakon zanimljive najave intervjua koji je engleski novinar Pirs Morgan uradio sa Novakom Đokovićem, sada je konačno izašla i cela verzija koja traje duže od sat vremena. Srpski teniser govorio je u njemu o brojnim zanimljivim temama, a sve je počelo… »
Novak: Dugo sam mislio da sam Supermen, pa sam dobio „šamar“…

Novak: Dugo sam mislio da sam Supermen, pa sam dobio „šamar“…

Sport klub pre 3 sata
Pirs Morgan, poznati britanski voditelj i novinar, zaređao je sa poznatim svetskim sportistima u svojoj emisiji "Piers Morgan Uncensored". Nakon Kristijana Ronalda, gost u novoj epizodi koja je doživela premijeru na njegovom „Jutjub“ kanalu je Novak… »
VIDEO Novak otkrio šta želi da mu piše na grobu: Potpuno neočekivan odgovor o kom bruji planeta

VIDEO Novak otkrio šta želi da mu piše na grobu: Potpuno neočekivan odgovor o kom bruji planeta

Nova pre 4 sati
Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, nekako uvek uspeva da nas iznenadi. Njegov pomirljivi, hrišćanski stav doveo je do toga da oprosti čoveku koji ga je prozivao u jeku pandemije koronavirusa. Pirs Morgan je sada ugostio Đokovića i najpre… »

Vesti dana »