Повезане вести
Нема везе са крунама, титулама и медаљама: Новак открио шта жели да му пише на надгробном споменику
Стори пре 26 дана
Домаћа и светска јавност годинама прате навике Новака Ђоковића, човека чији су животни избори обликовали снагу његовог ума, али и тела. Постигао је невероватне успехе, а гостујући код Пирса Моргана открио је и како би волео да… »
Исповест шампиона: Ђоковић о породици, детињству у Србији, најтежим данима у каријери и наслеђу у тенису
РТС пре 25 дана
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић био је гост у емисији "Пиерс Морган Унценсоред", где је више од сат времена отворено говорио о свом животу, каријери, породици и изазовима кроз које је пролазио. Британски новинар, који… »
Ово нисте знали о Ђоковићу: Открио зашто да не иде на сахране, али једну није хтео да пропусти ВИДЕО
Нова пре 25 дана
Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, имао је занимљиво излагање у подкасту код енглеског новинара и водитеља Пирса Моргана. Том приликом Новак се „отворио“ поводом разних тема, а на самом крају разговора са Морганом… »
Ђоковић открио шта би волео да му пише на надгробном споменику
Еуроневс пре 25 дана
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света и један од највећих спортиста свих времена, поново је показао своју емотивну страну током искреног разговора са познатим британским новинаром Пирсом Морганом. У једном од најдирљивијих… »
Новак: Донекле сам живео као Супермен који не може да буде слаб, али последњих година стварност ме је мало ударила (видео)
Спортски журнал пре 25 дана
“Када гледам тенис, то је као кад Роналдо гледа фудбал, видиш све другачијим очима него просечан навијач, а они су ме натерали да им се дивим”. Новак Ђоковић је био гост у емисији код британског новинара Пирса Моргана у којој је… »
Новак открио шта жели да му пише на гробу: Потпуно неочекиван одговор о ком бруји планета (видео)
Правда пре 25 дана
Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, некако увек успева да нас изненади. Његов помирљиви, хришћански став довео је до тога да опрости човеку који га је прозивао у јеку пандемије коронавируса. Пирс Морган је сада… »
Ђоковић жели још један гренд слем: „Негујем победнички менталитет, даћу све од себе да дођем до циља“ диви се синеровом и…
Дневник пре 25 дана
ЛОНДОН: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да негује победнички менталитет и истакао да ће дати све од себе да дође до циља. Ђоковић је био гост у емисији код британског новинара Пирса Моргана у којој је говорио о… »
„Дуго сам мислио да сам Супермен, а онда сам добио шамар“: Ђоковић отворио душу, о овоме је баш ретко причао
Нова пре 25 дана
Новак Ђоковић је познат као неко ко води бригу о телу на начин на који није нико никада. Практично од треће године је увек бирао да иде степеништем, а не лифтом (и фигуративно и дословно). Тако је увек објашњавао свој пут ка… »
Негујем победнички менталитет, даћу све од себе да дођем до циља
Политика пре 25 дана
Ђоковић је у каријери освојио 101 титулу, а од тога 24. гренд слем трофеја. Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да негује победнички менталитет и истакао да ће дати све од себе да дође до циља. Ђоковић је био гост у… »
Новак Ђоковић затечен! Друге кажњавају годинама, Јаника Синера само три месеца
Вечерње новости пре 25 дана
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да негује победнички менталитет и истакао да ће дати све од себе да дође до циља. Фото: Профимедиа Ђоковић је био гост у емисији код британског новинара Пирса Моргана у којој је… »
Исповест шампиона: Ђоковић о породици, детињству у Србији, најтежим данима у каријери и наслеђу у тенису
РТВ пре 25 дана
ЛОНДОН - Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић био је гост у емисији "Пиерс Морган Унценсоред", где је у више од сат времена отворено говорио о свом животу, каријери, породици и изазовима кроз које је пролазио. Британски… »
“Схватио сам шта желим да ми пише на надгробном споменику”: Новак на ивици суза пред камерама
Мондо пре 25 дана
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић гостовао је у емисији британског новинара Пирса Моргана, а његов интервју главна је тема свих светских медија. Новак је открио детаље из свог живота које никада раније нисмо чули… »
Велики интервју Новака Ђоковића: "Да ли сам ГОАТ? Нећу рећи... Случај Синера није у реду!"
Спортске.нет пре 25 дана
Након занимљиве најаве интервјуа који је енглески новинар Пирс Морган урадио са Новаком Ђоковићем, сада је коначно изашла и цела верзија која траје дуже од сат времена. Српски тенисер говорио је у њему о бројним занимљивим… »
Новак: Дуго сам мислио да сам Супермен, па сам добио „шамар“…
Спорт клуб пре 25 дана
Пирс Морган, познати британски водитељ и новинар, заређао је са познатим светским спортистима у својој емисији "Пиерс Морган Унценсоред". Након Кристијана Роналда, гост у новој епизоди која је доживела премијеру на његовом… »
ВИДЕО Новак открио шта жели да му пише на гробу: Потпуно неочекиван одговор о ком бруји планета
Нова пре 25 дана
Новак Ђоковић, најбољи тенисер свих времена, некако увек успева да нас изненади. Његов помирљиви, хришћански став довео је до тога да опрости човеку који га је прозивао у јеку пандемије коронавируса. Пирс Морган је сада… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 0 минутајош 1 повезана