Повезане вести

Ђоковића упитали за синерову допинг аферу, он без длаке на језику одговорио: „Мислим да је имао повлашћен третман!“

Ђоковића упитали за синерову допинг аферу, он без длаке на језику одговорио: „Мислим да је имао повлашћен третман!“

Хот спорт пре 22 дана
Новак искрен, као и увек! Један од највећих скандала у тениском свету који се десио последњих година – допинг-случај Јаника Синера – поново је у центру пажње након што се о свему огласио Новак Ђоковић. Српски ас, познат по… »
Ђоковић прокоментарисао Синерову казну ВИДЕО

Ђоковић прокоментарисао Синерову казну ВИДЕО

Б92 пре 22 дана
Српски тенисер Новак Ђоковић опширно је говорио о допинг сканадалу Јаника Синера раније током ове године. Италијан је суспендован на три месеца након што је био позитиван на забрањену супстанцу клостебол. "Тај допинг случај је… »
Ђоковића питали о Синеровом допингу: "Рећи ћу вам шта ми се није допало, једна ствар делује чудно..."

Ђоковића питали о Синеровом допингу: "Рећи ћу вам шта ми се није допало, једна ствар делује чудно..."

Телеграф пре 22 дана
Једна од највећих афера у тенису ове године везана је за допинг-суспензију италијанског аса Јаника Синера, а сада се о свему огласио и Новак Ђоковић, који је отворено довео у питање начин на који је читав случај вођен. Синер је… »

Вести дана »