Povezane vesti

Đokovića upitali za sinerovu doping aferu, on bez dlake na jeziku odgovorio: „Mislim da je imao povlašćen tretman!“

Đokovića upitali za sinerovu doping aferu, on bez dlake na jeziku odgovorio: „Mislim da je imao povlašćen tretman!“

Hot sport pre 2 sata
Novak iskren, kao i uvek! Jedan od najvećih skandala u teniskom svetu koji se desio poslednjih godina – doping-slučaj Janika Sinera – ponovo je u centru pažnje nakon što se o svemu oglasio Novak Đoković. Srpski as, poznat po iskrenim i direktnim… »
Đoković prokomentarisao Sinerovu kaznu VIDEO

Đoković prokomentarisao Sinerovu kaznu VIDEO

B92 pre 3 sata
Srpski teniser Novak Đoković opširno je govorio o doping skanadalu Janika Sinera ranije tokom ove godine. Italijan je suspendovan na tri meseca nakon što je bio pozitivan na zabranjenu supstancu klostebol. "Taj doping slučaj je oblak koji će da ga prati… »
Đokovića pitali o Sinerovom dopingu: "Reći ću vam šta mi se nije dopalo, jedna stvar deluje čudno..."

Đokovića pitali o Sinerovom dopingu: "Reći ću vam šta mi se nije dopalo, jedna stvar deluje čudno..."

Telegraf pre 4 sati
Jedna od najvećih afera u tenisu ove godine vezana je za doping-suspenziju italijanskog asa Janika Sinera, a sada se o svemu oglasio i Novak Đoković, koji je otvoreno doveo u pitanje način na koji je čitav slučaj vođen. Siner je u avgustu 2024. godine… »

Vesti dana »