Povezane vesti

Deset godina kasnije Marko Grujić pred duel duele sa engleskom i letonijom: Daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat

Deset godina kasnije Marko Grujić pred duel duele sa engleskom i letonijom: Daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat

Dnevnik pre 30 minuta
Pred Srbijom su važni kvalifikacioni dueli — Engleska na „Vembliju“ i Letonija u Leskovcu — dve potpuno različite scene, ali sa istim ciljem: da se napravi korak ka Svetskom prvenstvu. Za Marka Grujića, taj put ima i dodatnu simboliku: ponovo će raditi… »
Marko Grujić iznenađen potezom Veljka Paunovića: "Kada sam video svoje ime na spisku..."

Marko Grujić iznenađen potezom Veljka Paunovića: "Kada sam video svoje ime na spisku..."

Telegraf pre 20 minuta
Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak sa početkom u 20:45 igra utakmicu protiv Engleske na Vembliju u okviru pretposlednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Trijumf je imperativ, kada u vidu imamo stanje na tabeli, gde su Orlovi trenutno… »
Marko Grujić: Daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat

Marko Grujić: Daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat

RTS pre 1 sat
Uoči mečeva protiv Engleske i Letonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine reprezentativac Srbije Marko Grujić izrazio je veliko zadovoljstvo zbog povratka u reprezentativni tim i istakao uverenje da će ekipa postići maksimalne rezultate… »
Grujić: Odličan tajming da krenemo u nove pobede (video)

Grujić: Odličan tajming da krenemo u nove pobede (video)

Sportski žurnal pre 1 sat
Srbija će sutra gostovati Engleskoj u Londonu od 20.45. Srbija će sutra gostovati Engleskoj u Londonu od 20.45 časova u meču K grupe kvalifikacija za SP 2026. godine, a u nedelju od 18 sati dočekaće Letoniju u Leskovcu. - Ulazimo maksimalno ambiciozno u… »
"Bio sam izuzetno srećan i ponosan kada sam video svoje ime na spisku" Marko Grujić otvorio dušu posle povratka u…

"Bio sam izuzetno srećan i ponosan kada sam video svoje ime na spisku" Marko Grujić otvorio dušu posle povratka u…

Kurir pre 1 sat
Pred Srbijom su važni kvalifikacioni dueli - Engleska na „Vembliju“ i Letonija u Leskovcu - dve potpuno različite scene, ali sa istim ciljem: da se napravi korak ka Svetskom prvenstvu. Za Marka Grujića, taj put ima i dodatnu simboliku: ponovo će raditi… »
Povratnik među Orlove Marko Grujić: Još smo živi…

Povratnik među Orlove Marko Grujić: Još smo živi…

Sport klub pre 2 sata
Vezista srpske reprezentacije istakao da se raduje dolasku Veljka Paunovića na mesto selektora. „Ulazimo maksimalno ambiciozno u ove utakmice i daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat“, izjavio je fudbalski reprezentativac Srbije Marko Grujić uoči… »
Marko Grujić posle povratka među "orlove": Verujem da je ovo početak uspešnog perioda za Srbiju

Marko Grujić posle povratka među "orlove": Verujem da je ovo početak uspešnog perioda za Srbiju

Večernje novosti pre 2 sata
Ulazimo maksimalno ambiciozno u ove utakmice i daćemo sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat, izjavio je danas fudbalski reprezentativac Srbije Marko Grujić uoči mečeva protiv Engleske i Letonije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine… »
Grujić istakao da u fudbalu nije sve u motivaciji, pa otkrio koliko mu je nedostajala reprezentacija: Svi sanjamo da…

Grujić istakao da u fudbalu nije sve u motivaciji, pa otkrio koliko mu je nedostajala reprezentacija: Svi sanjamo da…

Hot sport pre 3 sata
Grujić iskreno o ponovnoj saradnji sa Paunovićem. Pred Srbijom su važni kvalifikacioni dueli — Engleska na „Vembliju“ i Letonija u Leskovcu — dve potpuno različite scene, ali sa istim ciljem: da se napravi korak ka Svetskom prvenstvu. Za Marka Grujića… »
Grujić: "Počinjemo novu priču, Paunović ima sjajne ideje!"

Grujić: "Počinjemo novu priču, Paunović ima sjajne ideje!"

Sportske.net pre 2 sata
Reprezentativac Srbije Marko Grujić ponovo je dobio priliku da sarađuje sa Veljkom Paunovićem, novim selektorom “orlova”, a u intervjuu za sajt Fudbalskog saveza Srbije govorio je o aktuelnim temama vezanim za nacionalni tim. “Bio sam naravno izuzetno… »
Marko Grujić posle povratka među "orlove": "Verujem da je ovo početak uspešnog perioda za Srbiju"

Marko Grujić posle povratka među "orlove": "Verujem da je ovo početak uspešnog perioda za Srbiju"

B92 pre 3 sata
Pred Srbijom su važni kvalifikacioni dueli — Engleska na „Vembliju" i Letonija u Leskovcu — dve potpuno različite scene, ali sa istim ciljem: da se napravi korak ka Svetskom prvenstvu. Za Marka Grujića, taj put ima i dodatnu simboliku: ponovo će raditi… »

Vesti dana »