Povezane vesti
Baka naručila sveću sa Sheina, a stiglo joj nešto totalno neočekivano: “I ja sam se opekao”
City magazine pre 25 dana
Jedna baka postala je viralni hit na mrežama nakon što je njena unuka podelila urnebesnu priču o online kupovini pred praznike. Umesto božićne sveće sa popularnog sajta Shein, na adresu bake stiglo je… nešto sasvim neočekivano. Aimee je na TikToku… »
„Moja baka je naručila sveću sa Sheina i postala žrtva veštačke inteligencije“
Nova pre 25 dana
Reakcija jedne bake postala je hit na društvenim mrežama nakon što je njena unuka podelila urnebesnu grešku pri kupovini u susret praznicima. Baka je naručila božićnu sveću s popularne stranice Shein, ali na njenu adresu stiglo nešto drugo. Njena unuka… »
Vesti dana »
Sutra počinje prijavljivanje nelegalnih objekata, evo gde se mogu predati prijave
Morava info pre 1 satjoš 31 povezana
SAD uklonio Rusiju kao izravnu prijetnju iz svoje sigurnosne strategije
SEEbiz pre 1 satjoš 47 povezanih
(Video) Vojska upala na TV i objavila dramatičnu vest! "Predsednik je svrgnut, preuzimamo vlast": Pucnjava u blizini palate, pokušaj puča u Beninu
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Prognoza vremena za Srbiju 7. decembar 2025: Oblačno i hladno sa kišom, snegom i maglom tokom večeri i noći
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 30 povezanih
"Hvala mami i tati što su me pustili da jurim!" Lando Noris posle titule šampiona Formule 1: Nisam dugo plakao...
Večernje novosti pre 53 minutajoš 38 povezanih