Повезане вести

Срђан Благојевић одговорио пеђи мијатовићу: „Уз дужно поштовање, а надам се да се нико неће наљутити..“

Срђан Благојевић одговорио пеђи мијатовићу: „Уз дужно поштовање, а надам се да се нико неће наљутити..“

Хот спорт пре 25 дана
Одлучио се да прећути целокупну ситуацију. Много се прашине дигло, када је Предраг Мијатовић рекао да Срђан Благојевић није такмичар и није за Партизан, јер ‘црно-бели’ не желе да буду други. Само дан касније, упитан о тој изјави… »
"Сувише сам озбиљан да бих коментарисао": Огласио се Благојевић, одговорио Мијатовићу на прозивке

"Сувише сам озбиљан да бих коментарисао": Огласио се Благојевић, одговорио Мијатовићу на прозивке

Мондо пре 25 дана
Партизан је недавно решио да уручи отказ Срђану Благојевићу, помало изненађујућа одлука клуба из Хумске, пошто се и после неколико лоших партија црно-белих заиста није очекивало да ће први шеф струке напустити клуб. Потом је… »
Срђан Благојевић одговорио предрагу мијатовићу: "Себе сматрам за озбиљног човека! Ниво мог васпитања..."

Срђан Благојевић одговорио предрагу мијатовићу: "Себе сматрам за озбиљног човека! Ниво мог васпитања..."

Курир пре 25 дана
Фудбалери Партизана недавно су остали без тренера када је клубу тима из Хумске напустио Срђан Благојевић. Сада се Благојевић огласио и одговорио је на изјаву коју је Предраг Мијатовић дао у подкасту "2кс45" када је рекао како је… »
Благојевић се огласио после речи Мијатовића: "Није мој ниво да полемишем, Партизан је изнад сваког појединца"

Благојевић се огласио после речи Мијатовића: "Није мој ниво да полемишем, Партизан је изнад сваког појединца"

Телеграф пре 25 дана
Распричао се традиционално Предраг Мијатовић када је “прошла офанзива”, коју је, гле чуда, “преживео” у далекој Шпанији, поново отворио милион “прежваканих” тема сада већ традиоционално вртећи празне приче у које више ни сам на… »

Вести дана »