Povezane vesti
Srđan Blagojević odgovorio peđi mijatoviću: „Uz dužno poštovanje, a nadam se da se niko neće naljutiti..“
Hot sport pre 2 sata
Odlučio se da prećuti celokupnu situaciju. Mnogo se prašine diglo, kada je Predrag Mijatović rekao da Srđan Blagojević nije takmičar i nije za Partizan, jer ‘crno-beli’ ne žele da budu drugi. Samo dan kasnije, upitan o toj izjavi prvog čoveka Partizana… »
"Suviše sam ozbiljan da bih komentarisao": Oglasio se Blagojević, odgovorio Mijatoviću na prozivke
Mondo pre 3 sata
Partizan je nedavno rešio da uruči otkaz Srđanu Blagojeviću, pomalo iznenađujuća odluka kluba iz Humske, pošto se i posle nekoliko loših partija crno-belih zaista nije očekivalo da će prvi šef struke napustiti klub. Potom je potpredsednik Partizana… »
Srđan Blagojević odgovorio predragu mijatoviću: "Sebe smatram za ozbiljnog čoveka! Nivo mog vaspitanja..."
Kurir pre 6 sati
Fudbaleri Partizana nedavno su ostali bez trenera kada je klubu tima iz Humske napustio Srđan Blagojević. Sada se Blagojević oglasio i odgovorio je na izjavu koju je Predrag Mijatović dao u podkastu "2x45" kada je rekao kako je bivši trener crno-belih… »
Blagojević se oglasio posle reči Mijatovića: "Nije moj nivo da polemišem, Partizan je iznad svakog pojedinca"
Telegraf pre 8 sati
Raspričao se tradicionalno Predrag Mijatović kada je “prošla ofanziva”, koju je, gle čuda, “preživeo” u dalekoj Španiji, ponovo otvorio milion “prežvakanih” tema sada već tradiocionalno vrteći prazne priče u koje više ni sam na veruje, niti mu veruju… »
Vesti dana »
Izabrano osam od devet članova Saveta REM-a, kandidat manjinskih zajednica bez dovoljno glasova
Beta pre 1 satjoš 59 povezanih
Dijana Hrka: Malaksala sam, pristaću na infuziju ako mi ne bude dobro, ali ne odustajem od štrajka glađu
NIN pre 38 minutajoš 87 povezanih
Loše vesti za crvenu zvezdu: Iznudu u kolicima po sletanju u Beograd, nije dobro
Dnevnik pre 1 satjoš 35 povezanih
Ni mrtvog mu ne daju mira: Uhapšen dvojac zbog skrnavljenja nadgrobnog spomenika policijskog službenika
Večernje novosti pre 18 minutajoš 25 povezanih