Povezane vesti
VIDEO „Ponosni ćaci je u vezi sa mojom polusestrom, otima decu u Americi i preti“: Supruga Borkovića objavila jezive snimke i…
Nova pre 21 dana
Andrijana Kerkez, uskoro bivša supruga Dušana Borkovića, objavila je tri snimka na kom se vidi vozač kako grli dete i preti majci. Lako je postati ohol i bahat kada se od opštine Pančeva svake godine izvlačilo po milion evra na razne mahinacije. Nedavno… »
VIDEO „Moju decu mi niko neće otimati, policija je došla na vreme“: Supruga Borkovića objavila snimak drame iz Amerike
Nova pre 21 dana
Dušan Borković koji je ponosno istakao nedavno da je lojalista i ćaci još jednom se poneo kako ne bi trebalo. Najblaže rečeno. Otac je odjednom postao neobično oštar prema majci koja tvrdi da ju je varao sa njenom polusestrom. Priča kao iz telenovela… »
VIDEO Borković pokušao da otme decu od supruge koju vara sa njenom polusestrom: Ona objasnila šta se desilo nakon ovog jezivog…
Nova pre 21 dana
Dušan Borković, nekada poznat kao automobilista, a danas kao ponosni lojalista i ćaci, smatra da je iznad zakona. Tu oholost je pokazao i u Americi, ali je ubrzo zažalio. Užasno ponašanje, krajnje oholo jednog oca i očigledno bivšeg čoveka. Doslovno je… »
Vesti dana »
"Putin lično odlučuje o sudbini NIS-a" Kokotović upozorava: Srbija mora da preuzme rizik i zaštiti svoje tržište
Kurir pre 38 minutajoš 31 povezana
Press: Ministar rešio da pozorište dovede ispred TOK, nisam siguran da tužilaštvo ima snage da ovo izgura
N1 Info pre 33 minutajoš 44 povezane
Poslanici izglasali budžet za 2026. i izmene Zakona o udžbenicima, Generalštabu, Vojsci...
N1 Info pre 1 satjoš 54 povezane
Ušakov: Putin i Vitkof održali korisne pregovore o ukrajinskoj krizi – kontakti će se nastaviti
Sputnik pre 28 minutajoš 34 povezane