Povezane vesti

Đoković: Nikada neću reći da sam najveći u istoriji

Đoković: Nikada neću reći da sam najveći u istoriji

Sport klub pre 1 sat
Da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena, to i vrapci znaju. Vlasnik je svih najvažnijih rekorda, od broja titula na najvažnijim turnirima – na gren slemovima, završnom Mastersu i mastersima 1.000 – do dužine vladavine na prvom mestu svetske… »
„Bio sam u šoku…Naravno da je odgovoran“: Novak Đoković direktno o doping aferi Janika Sinera

„Bio sam u šoku…Naravno da je odgovoran“: Novak Đoković direktno o doping aferi Janika Sinera

Danas pre 3 sata
Novak Đoković gostovao je kod britanskog novinara Pirsa Morgana. Srpski teniser je u emisiji bio upitan i o doping slučaju njegovog rivala Janika Sinera, Novak nije krio da mu se ne sviđa način na koji je ceo slučaj vođen. – Nedostatak transparentnosti… »
Đokoviću postalo neprijatno zbog ovog pitanja: Kad su pomenuti milioni, nije hteo ništa da kaže

Đokoviću postalo neprijatno zbog ovog pitanja: Kad su pomenuti milioni, nije hteo ništa da kaže

Mondo pre 2 sata
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković gostovao je kod britanskog novinara Pirsa Morgana - nekada velikog kritičara, a dnas obožavaoca srpskog sportiste. Nakon što su se "pomirili", odnosno nakon što je Morgan uputio izvinjenje Đokoviću, njih… »
Novinar rekao Đokoviću "možda se ne osećaš prijatno", a onda mu je Novak poručio: "Cenim to, posebno od tebe"

Novinar rekao Đokoviću "možda se ne osećaš prijatno", a onda mu je Novak poručio: "Cenim to, posebno od tebe"

Telegraf pre 2 sata
Za britanskog novinara Pirsa Morgana nema dileme – Novak Đoković je najveći teniser svih vremena, odnosno GOAT belog sporta! Iako Đoković to ne želi da prizna, odnosno dao je skroman odgovor na tu Morganovu konstataciju, pomenuti novinar nije odustajao… »
Morgan priznao da je Novak najbolji svih vremena (video)

Morgan priznao da je Novak najbolji svih vremena (video)

Sportski žurnal pre 4 sati
“Sve je postalo profesionalnije i preciznije, ali ne zato što ranije nije bilo dobro, već zato što se vreme menja”. U razgovoru za Pirsom Morganom, Novak Đoković je još jednom odgovorio na pitanje koje mu se često postavlja da li se smatra najboljim… »

Vesti dana »