Povezane vesti
Mi snaga naroda: Predlog zakona o kamerama na izborima u skupštinskoj proceduri
Beta pre 21 dana
Poslanička grupa "Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović" saopštila je da je danas, po hitnom postupku, u proceduru Skupštine Srbije ušao njihov predlog izmena i dopuna Zakona o izboru narodnih poslanika, koji predviđa da na biračka mesta budu… »
Mi snaga naroda: Predlog zakona o kamerama na izborima u skupštinskoj proceduri
Radio sto plus pre 21 dana
“Sistem video-nadzora omogućava da se rad biračkih odbora, tok glasanja i prebrojavanje glasova snimaju i prenose u realnom vremenu, bez narušavanja tajnosti glasanja. Na taj način javnost stiče neposredan uvid u izborni proces, a svaka nepravilnost može… »
Poslanici Branimira Nestorovića traže da kamere snimaju glasanje
Danas pre 21 dana
– Poslanička grupa „Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović“ saopštila je da je danas, po hitnom postupku, u proceduru Skupštine Srbije ušao njihov predlog izmena i dopuna Zakona o izboru narodnih poslanika, koji predviđa da na biračka mesta budu… »
Vesti dana »
Napad na Odesu i Herson, ima povređenih; uništen ukrajinski dron koji je leteo ka Moskvi
RTS pre 0 minutajoš 17 povezanih
Poznato stanje mladića (21) nakon sudara na Mostu na Adi: Evo kako je protekla noć u Beogradu
Kurir pre 34 minutajoš 14 povezanih
Vavedenje Presvete Bogorodice: Zašto se danas ne seče nožem i koje je duhovno značenje ovog običaja
Danas pre 1 satjoš 11 povezanih
Svi putevi prohodni, oprez zbog poledice i magle; Teretnjaci na izlazu iz Srbije čekaju do 9 sati
RTV pre 1 satjoš 4 povezane