Povezane vesti
Ovo je novi feminizam u pop muzici! (video, foto) Pevačica Maja Mano predstavila novi singl pa otkrila da je pronašla mir…
Dnevnik pre 23 dana
Pevačica Maja Mano objavila je novu pesmu „Ako trebaš nekoga“, koja je, kako je rekla, senzualna, iskrena i prepuna one napetosti koja nastaje kada razum i emocije prestanu da se dogovaraju. Pesmu potpisuje dobro poznati tim – Hristina Vuković (tekst i… »
„Pronašla sam mir jer sam shvatila da moja vrednost ne zavisi od partnera“: Naša pevačica o feminizmu kroz pop muziku
Nova pre 23 dana
Maja Mano objavila novu pesmu „Ako trebaš nekoga“ koja govori o senzualnosti i iskrenosti, a koja je prepuna one napetosti koja nastaje kada razum i emocije prestanu da se dogovaraju. Za domaće medije, Maja Mano govorila je o novoj pesmi koju je dugo… »
Vesti dana »
Jokić režirao neverovatni preokret – Denverova pobeda za pamćenje
Vesti online pre 38 minutajoš 43 povezane
Nikola Jokić posle preokreta: Bio sam agresivniji u drugom poluvremenu
Euronews pre 2 minutajoš 15 povezanih
Uzbuna, kritična situacija! Nuklearka Černobilj teško oštećena u napadu, radijacija više ne može da se zaustavi! Hitno se oglasila IAEA!
Kurir pre 13 minutajoš 8 povezanih
Masovni napad na Ukrajinu, pogođene stambene zgrade, Poljska podigla borbene avione; udar na Gorlovku, ima poginulih i ranjenih
RTS pre 3 minutajoš 8 povezanih