Povezane vesti
Ovo je novi feminizam u pop muzici! (video, foto) Pevačica Maja Mano predstavila novi singl pa otkrila da je pronašla mir…
Dnevnik 12.11.2025
Pevačica Maja Mano objavila je novu pesmu „Ako trebaš nekoga“, koja je, kako je rekla, senzualna, iskrena i prepuna one napetosti koja nastaje kada razum i emocije prestanu da se dogovaraju. Pesmu potpisuje dobro poznati tim – Hristina Vuković (tekst i… »
„Pronašla sam mir jer sam shvatila da moja vrednost ne zavisi od partnera“: Naša pevačica o feminizmu kroz pop muziku
Nova 12.11.2025
Maja Mano objavila novu pesmu „Ako trebaš nekoga“ koja govori o senzualnosti i iskrenosti, a koja je prepuna one napetosti koja nastaje kada razum i emocije prestanu da se dogovaraju. Za domaće medije, Maja Mano govorila je o novoj pesmi koju je dugo… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac koji je u snimku na Fejsbuku pretio Vučiću i Vučićeviću
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih
"Podelili su srpski narod na različite nacionalne jedinice" Putin pomenuo Jugoslaviju i NATO, pa poručio: "Pustili su duha iz boce"
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih
Netanjahu: Naravno da nameravam da idem u Njujork, obratiću se iz sedišta UN i govoriti istinu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 35 povezanih
Štrajk grčkih carinika na prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Nedeljnik pre 1 satjoš 27 povezanih
Otkriven uzrok tragedije na Elbrusu: Ruski spasioci otkrili šta je prethodilo pogibiji alpinista iz BiH
Večernje novosti pre 4 satijoš 48 povezanih