Povezane vesti
Merkel mogla da spreči rat u Ukrajini? Bivši nemački ministar šokirao javnost
Alo pre 3 sata
Bivši nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel (SPD) izjavio je da bi rat u Ukrajini bio sprečen da je bivša kancelarka Angela Merkel ostala na čelu Nemačke. Bivši nemački ministar Gabriel otvoreno tvrdi da bi rat u Ukrajini možda bio izbegnut… »
Bivši nemački ministar: Da je Merkel bila kancelar ne bi došlo do rata u Ukrajini
NIN pre 4 sati
Bivši nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel (SPD) izjavio je danas da bi ruska invazija na Ukrajinu bila sprečena da je bivša kancelarka Angela Merkel ostala na čelu Nemačke. "Čvrsto sam uveren da ne bismo završili u ovom ratu da je Merkel… »
Bivši šef Nemačke diplomatije uveren: Ne bi bilo rata u Ukrajini da je Angela Merkel ostala na vlasti
Večernje novosti pre 4 sati
BIVŠI nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel (SPD) izjavio je da bi rat u Ukrajini bio sprečen da je bivša kancelarka Angela Merkel ostala na čelu Nemačke. Foto: Profimedia/Angelika Warmuth/ilustracija - Čvrsto sam uveren da ne bismo završili… »
Da je Merkelova bila kancelar ne bi došlo do rata u Ukrajini
Politika pre 5 sati
Bivši nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel (SPD) izjavio je danas da bi ruska invazija na Ukrajinu bila sprečena. BERLIN - Bivši nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel (SPD) izjavio je danas da bi ruska invazija na Ukrajinu bila… »
Bivši nemački ministar: Da je Angela Merkel bila kancelarka ne bi došlo do rata u Ukrajini
Telegraf pre 5 sati
Bivši nemački ministar spoljnih poslova Zigmar Gabrijel (SPD) izjavio je danas da bi ruska invazija na Ukrajinu bila sprečena da je bivša kancelarka Angela Merkel ostala na čelu Nemačke. "Čvrsto sam uveren da ne bismo završili u ovom ratu da je Merkel… »
Vesti dana »
Protest ispred NišTV zbog intervjua s ministrom prosvete, ali njega nije bilo, razgovor bio snimljen
Beta pre 12 minutajoš 32 povezane
Šabić: Kriminalnom kombinacijom Brnabić i SVM sabotiran izbor u kategoriji saveta nacionalnih manjina
N1 Info pre 1 satjoš 81 povezana
Veruje da je čudo moguće: Paunović optimističan pred meč sa Engleskom, podsetio na Portugal!
Hot sport pre 27 minutajoš 25 povezanih
Odbojkaši Radničkog pobedom nad Hartbergom 3:0 u Kragujevcu ušli u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona
Serbian News Media pre 17 minutajoš 38 povezanih