Povezane vesti
Ko su 'super starci' i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
BBC News pre 3 sata
Naučnici već 25 godina proučavaju mozak ljudi starijih od 80 godina sa pamćenjem jednako jakim kao kod onih mnogo mlađih. „Njen hipokampus je bio predivan“, priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila… »
Ko su 'superstarci' i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
NIN pre 3 sata
"Njen hipokampus je bio predivan", priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila arhitektura u tom delu ženinog mozga. "Njeni neuroni su bili jedri i zdravi. Sećam se kako sam pomislila koliko je… »
Ko su ‘superejdžeri’ i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
Danas pre 3 sata
„Njen hipokampus je bio predivan“, priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila arhitektura u tom delu ženinog mozga. „Njeni neuroni su bili jedri i zdravi. Sećam se kako sam pomislila koliko je… »
Ko su 'superejdžeri' i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
Radio 021 pre 3 sata
Naučnici već 25 godina proučavaju mozak ljudi starijih od 80 godina sa pamćenjem jednako jakim kao kod onih mnogo mlađih. Shane Collins, Northwestern University „Veoma sam ponosan što sam superejdžer“, kaže Ralf Rebok, koji je rođen 1934. godine. „Njen… »
Ko su ‘superejdžeri’ i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
Južne vesti pre 3 sata
Shane Collins, Northwestern University „Veoma sam ponosan što sam superejdžer“, kaže Ralf Rebok, koji je rođen 1934. godine. „Njen hipokampus je bio predivan“, priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila… »
Vesti dana »
Profesor na protestu u Nišu: Nažalost, ministar nije uspeo da nas čuje i vidi
N1 Info pre 48 minutajoš 28 povezanih
Bekerat: Pozdravljamo izbor osam osam članova Saveta REM-a, ključna implementacija
Euronews pre 23 minutajoš 80 povezanih
Dijani Hrki pozlilo: Još nema zvanične potvrde da je odvedena u bolnicu? (VIDEO)
Nedeljnik pre 43 minutajoš 120 povezanih
Paunović pred duel na vembliju: Protiv Engleza kao da igramo finale Svetskog prvenstva
Dnevnik pre 3 minutajoš 22 povezane
Odbojkaši Radničkog pobedom nad Hartbergom 3:0 u Kragujevcu ušli u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona
Serbian News Media pre 3 minutajoš 38 povezanih