Povezane vesti
Ko su 'super starci' i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
BBC News pre 25 dana
Naučnici već 25 godina proučavaju mozak ljudi starijih od 80 godina sa pamćenjem jednako jakim kao kod onih mnogo mlađih. „Njen hipokampus je bio predivan“, priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila… »
Ko su 'superstarci' i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
NIN pre 25 dana
"Njen hipokampus je bio predivan", priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila arhitektura u tom delu ženinog mozga. "Njeni neuroni su bili jedri i zdravi. Sećam se kako sam pomislila koliko je… »
Ko su 'superejdžeri' i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
Radio 021 pre 25 dana
Naučnici već 25 godina proučavaju mozak ljudi starijih od 80 godina sa pamćenjem jednako jakim kao kod onih mnogo mlađih. Shane Collins, Northwestern University „Veoma sam ponosan što sam superejdžer“, kaže Ralf Rebok, koji je rođen 1934. godine. „Njen… »
Ko su ‘superejdžeri’ i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
Danas pre 25 dana
„Njen hipokampus je bio predivan“, priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila arhitektura u tom delu ženinog mozga. „Njeni neuroni su bili jedri i zdravi. Sećam se kako sam pomislila koliko je… »
Ko su ‘superejdžeri’ i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
Južne vesti pre 25 dana
Shane Collins, Northwestern University „Veoma sam ponosan što sam superejdžer“, kaže Ralf Rebok, koji je rođen 1934. godine. „Njen hipokampus je bio predivan“, priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila… »
Vesti dana »
Sutra počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 27 minutajoš 31 povezana
Rusija pozdravila novu strategiju SAD: U dokumenti se EU optužuje da blokira američke napore da završi rat u Ukrajini
Euronews pre 1 satjoš 47 povezanih
Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 8. do 14. decembra)
Pressek pre 6 satijoš 30 povezanih
"Hvala mami i tati što su me pustili da jurim!" Lando Noris posle titule šampiona Formule 1: Nisam dugo plakao...
Večernje novosti pre 53 minutajoš 38 povezanih