Povezane vesti
Ko su 'super starci' i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
BBC News pre 24 dana
Naučnici već 25 godina proučavaju mozak ljudi starijih od 80 godina sa pamćenjem jednako jakim kao kod onih mnogo mlađih. „Njen hipokampus je bio predivan“, priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila… »
Ko su 'superstarci' i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
NIN pre 24 dana
"Njen hipokampus je bio predivan", priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila arhitektura u tom delu ženinog mozga. "Njeni neuroni su bili jedri i zdravi. Sećam se kako sam pomislila koliko je… »
Ko su ‘superejdžeri’ i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
Danas pre 25 dana
„Njen hipokampus je bio predivan“, priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila arhitektura u tom delu ženinog mozga. „Njeni neuroni su bili jedri i zdravi. Sećam se kako sam pomislila koliko je… »
Ko su 'superejdžeri' i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
Radio 021 pre 25 dana
Naučnici već 25 godina proučavaju mozak ljudi starijih od 80 godina sa pamćenjem jednako jakim kao kod onih mnogo mlađih. Shane Collins, Northwestern University „Veoma sam ponosan što sam superejdžer“, kaže Ralf Rebok, koji je rođen 1934. godine. „Njen… »
Ko su ‘superejdžeri’ i šta možemo da saznamo iz njihovog mozga
Južne vesti pre 24 dana
Shane Collins, Northwestern University „Veoma sam ponosan što sam superejdžer“, kaže Ralf Rebok, koji je rođen 1934. godine. „Njen hipokampus je bio predivan“, priseća se doktorka Tamar Gefen. Neuropsihološkinja je bila očarana koliko je definisana bila… »
Vesti dana »
Počinju prijave za legalizaciju objekata i upis svojine u katastar
Južne vesti pre 3 satajoš 31 povezana
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 48 minutajoš 43 povezane
Pokušaj puča u Beninu propao zahvaljujući lojalistima, kaže ministar unutrašnjih poslova
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih