Povezane vesti
"Mc Stojan mi uništio opremu i neće da plati": Muzičar pobesneo na mrežama, objavio prepisku s pevačem
Mondo 12.11.2025
MC Mateo, poznati di-džej, optužio je MC Stojana da mu je uništio jako skupu opremu, a štetu ne želi da plati. Mateo je apelovao na kolege da ne iznajmljuju i ne pozajmljuju opremu bilo kome, a onda ispričao nemili događaj sa kolegom MC Stojanom, koji se… »
"Mc stojan mi je uništio opremu i neće da plati" Muzičar besan na našeg repera, izneo šok optužbe: Ne javlja mi se na…
Kurir 12.11.2025
MC Mateo, poznati di-džej, optužio je MC Stojana da mu je uništio jako skupu opremu, a štetu ne želi da plati. Mateo je apelovao na kolege da ne iznajmljuju i ne pozajmljuju opremu bilo kome, a onda ispričao nemili događaj sa kolegom MC Stojanom, koji se… »
Poznati di-džej optužio MC Stojana, objavio i poruke u kojima se vređa: Tvrdi da mu je uništio skupu opremu
Telegraf 12.11.2025
Poznati di-džej MC Mateo oglasio se na Instagramu i žestoko udario na kolegu MC Stojana za kojeg tvrdi a mu je uništio opremu. Mateo se oglasio na Instagramu i optužio kolegu za kojeg tvrdi da mu je uništio opremu i odbio da plati popravku. Apelujem na… »
Vesti dana »
Neočekivan momenat na Formuli 1 u Mađarskoj, Hamilton mislio da je prvi, a onda mu je naloženo da se pomeri
Telegraf pre 24 satajoš 25 povezanih
Poznato ko će voditi Vojvodinu protiv Zvezde posle otkaza za Miroslava Tanjgu
Telegraf pre 24 satajoš 23 povezane
Dramatični prizori iz Francuske, gore turistički biseri: Vatra stigla nadomak Bordoa - nacija na nogama
Telegraf pre 24 satajoš 40 povezanih
Predsednik u poseti Zlatiborskom okrugu: "Ubrzaćemo gradnju autoputa od Užica ka Kotromanu, u užički kraj ulažemo milijardu evra"
Dnevnik pre 24 satajoš 14 povezanih
Potparol Kremlja Dmitrij Peskov: Zamrzavanje sukoba u Ukrajini trenutno nije moguće
Insajder pre 2 satajoš 17 povezanih