Povezane vesti
Nakon bebice i teodore, raspala se još jedna veridba! Elitu baš trese retrogradni merkur: Evo kakav se haos dogodio u Beloj…
Kurir 12.11.2025
U toku je emisija '' Radio Amnezija'', a voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Luku Vujovića i Aneli Ahmić koji su progovorili o svojoj svađi. - Šta se desilo s vama? - upitao je Bora. - On kad popije, ponaša se detinjasto. Zamisli da odemo na… »
Bebica najavio urnisanje teodore! Nakon što ga je ostavila zbog Filipa rešio da joj se osveti: Izneću najveće tajne...
Kurir 12.11.2025
U toku je emisija ''Radio Amnezija'', a voditelji Bora Santana i Filip Đukić ugostili su Nenada Macanovića Bebicu koji nije želeo pred Filipom Đukićem da komentariše svoju temu. - Ja ovde neću pričati o odnosu s Teodorom pogotovo jer je tu Đukić, a neću… »
Vesti dana »
(Video) Subotičanima se baš ne da: Ispustili pobedu u finišu, 13 utakmica bez tri boda
Dnevnik pre 17 minutajoš 39 povezanih
Američka vojska priznala prve gubitke Tramp: Iran želi da pregovara, pristao sam na razgovor (foto/video)
Večernje novosti pre 7 minutajoš 58 povezanih
Uživo: Potvrđena smrt Hamneija. Vašington demantuje tvrdnje Irana da je pogođen američki nosač aviona "Abraham Linkoln"
Euronews pre 1 satjoš 102 povezane
Niški skup „Država to smo mi“: Više hiljada ljudi na Trgu, sa bine poručuju da će „pumpati“ do raspisivanja izbora
Danas pre 7 minutajoš 16 povezanih
Otkazani današnji letovi iz Beograda za Dubai, za Dohu se čeka novo vreme
Insajder pre 4 satijoš 31 povezana